Monday, December 19, 2011 By: kasihibu

16HB PUNYA CERITERA.....


Petang selepas habis kerja sya terus balik ke rumah, tak jemput lagi anak anak kecil di rumah mama
Siap siap segala terus keluar sebab dah set nak pergi basuh kereta dulu, tak sanggup tengok tubuh badan kereta yang comot tu.

sangat ramailah orang hantar kereta petang tu,
jenuh menunggu dengan kak ngah,
lepas drop kereta merayau rayau di pekan banting tu nak cari kelengkapan untuk buat kek tiramitsu kaedahnya...seperti di EN3 ini...
namun kehampaan lah sangat
apa sajalah yang ada di pekan Banting tu kan?

memang sampai ke malam menunggu,
 masa ni baru nak lap lap

 Zoom sikit nampak tak kesan seretan di hujung bumper tu,
yang penting kecacatan badan kereta tu bukan sya yang buat, tapi enpakwe punya kerja
hehehehehe......Tapi kan sya tak berapa suka nak bawak kereta yang ni, sebab anak anak kecik si KC dan abang ariq ,selalu berebut nak tengok CD .Si KC  nak tengok barbies,
si abang ariq pulak spiderman atau pun ultraomen. Sya lagi suka bawak kereta yang hitam atau si kancil tu saja, senang cerita habis habis diorang tak tahu nak buat apa tidur leno, aman damai tak dengar bunyi gaduh gaduh nak rebut tengok CD.
di Olak Lempit

gerak ke LCCT untuk jemput enpakwe dan rakan sekerjanya , masa ni sya dah pasang CD cerita apa tah masa tu nak bagi diorang diam, lagi pun masa ni dah jam 10++ si KC dah baring dekat seat belakang sensorang layan mata, si abang ariq dan kak ngah saja yang melayan cerita.

huh...laju betul sya bawak kereta  tak sampai 1/2 jam dah sampai dekat LCCT, ini kalau enpakwe tahu ni harus dengar ceramah free pasal "KESELAMATAN DI JALANRAYA"

sebenarnya di dalam gambar yang gelap lagi tak nampak ni adalah enapkwe dan 2 rakan sekerjanya
hehehehe...malu sebenarnya nak ambik gambar tu, sebab ada 2 orang rakan sekerjanya

taraaa.......ini adalah coklat putih perasa tiramitsu 


Enpakwe kata dia tak dapat beli apa apa, sebab ke Langkawi urusan kerja kan?
jadinya beliau hanya dapat beli coklat yang di atas tu dan coklat2 yang dibawah ni

sumber pakcik google

Sya tak berapa enjoy makan coklat bulat bulat, sya lagi puas makan coklat bar
huh...nikmat..leka je.. (,")
Sya lagi suka makan coklat putih, sedap....
jadi sesiapa yang nak hadiahkan sya coklat sila hadiahkan coklat putih ye...(,")

9 jeJari meNulis:

IMANSHAH said...

saya pun peminat cokelat omputeh tu

kasihibu said...

Iman
----
best kan?

Daddy Ziyyad said...

kalau ke Langkawi, memang tak sah kalau tak beli coklat duti free tu...hehehe..saya suka beli Cadbury yang besar kat sana...

ainnoraini said...

saya pulak suka dark coklat..ada rasa pahit2 sikit...

kasihibu said...

daddy ziyyad
-----------
kan? sbb tu akk kata syurga coklat, masa duduk di sana dulu, tiap tiap minggu mesti beli coklat
sebab utama adalah murah

kasihibu said...

ainnorini
---------
sedapkan pahit pahit tu

MulutPayau said...

saya minat semua coklat..hihihi

kasihibu said...

MP
---
best kan?

kasihibu said...

MP
---
best kan?