Thursday, June 30, 2011 By: kasihibu

Cutest Baby Smiling Contest



sesiapa yang nak join contest ni
sila KLIK DI SINI........................... (,")

Amy ni banyak buat contest,
 tp baru kali ni ibu dapat join
itu pun dah lama ada dalam draf..


mari kita baca dan semak apa yang amy nak ye...
Baby contest kembali lagi!!Kali ini bertemakan senyuman. Anda cuma perlu sertakan sekeping gambar koleksi baby anda yang bersesuaian dengan tema yang di beri. If you dont have one , go grab your camera and shot a nice photo now!!!

" Cutest Baby Smiling Contest "

Smiling is something that a baby always do! So this time is a very easy theme. Just follow the steps below and you could grab one of the wonderful prizes.

1.Terbuka kepada semua blogger di Malaysia mahupun di luar negara..kalau berada di luar sane pastikan anda mempunyai alamat di Malaysia..

2.Buat satu entry bertajuk Cutest Baby Smiling Contest lain tajuk tidak di terima, harap maklum!

3.Letakkan banner di atas pada entry korang..wajib tau! di ulang sekali lagi wajib ye!!

4.Add blog Sinar Raudah di dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower Sinar Raudah..

5.Upload sekeping gambar si manja , kalau dapat yang candid lagi bagus dan gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.

6.Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara ke, anak rakan sepejabat ke, anak jiran ke, janji haruslah minta kebenaran..

7.Boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger tapi make sure bukan gambar si manja yang same dan sekeping gambar untuk satu entri..

8.Si manja hendaklah berusia 1 hari - 3 tahun pada hari entri ini di tulis.

9.Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan NAMA SI MANJA , UMURSI MANJA dan NAMA IBU SI MANJA..kalau mengunakan gambar anak sedara, anak jiran , anak rakan sepejabat just letakan saje name korang n buat dalam kurungan anak sape..

•Pada entry tersebut jangan lupa mention sekali blog Sinar Raudah beserta link back sekali k hehehe...Bile dah comfirm complete semua syarat di atas , sila tinggalkan link korang di ruangan komen entri nie..chat box tidak di layan ye..harap maklum.


Senangkan syarat2nya..ala macam biasa gak yang korang join contest tue...2 orang pemenang akan di pilih.. seorang dari kategori ' BOBOY ' dan seorang dari kategori' GUGURL ' ... Hadiah adalah berupa barangan si manja dari 'DAC Boutique Online'setiap seorang...Nak tahu apa hadiahnya minta like page diSINI.


* 2 orang senior blogger telah di lantik sebagai juri untuk mengadili contest ini iaitu KAK ZIA &KAK DIANA. Sekiranya tidak keberatan minta follow blog mereka sama ye!!

--------------------------------------------------------------------------------------

Gambar ni ibu pilih sebab selepas sekian lama enariq menagis mengamuk kesakitan,

akhirnya chinta hati ibu tersenyum jugak walaupun hanya "secubit senyuman"



Nama:  Muhammad Ariq Bin MoHamad Munir
Umur: 2 tahun4 bulan
Nama:  Ibu Siti Hajar Bt A.Kadir
cayoookkkk enariq.....cayokkk!!!!!!!

Ariq kan A.B.A.NG............( ,")

10 jeJari meNulis:

zino said...

kenapa dia tu... kesian nya..

ibundo said...

semuga berjaya..

sayangsayangibu said...

zino
----
baru lepas operation

sayangsayangibu said...

ibundo
------
(,") tqvm
saja nak meriahkan suasana.

Piasara said...

"eh,saya pun lama dah tk joint sebarang kontes..harap senyum dlm sakit tu membawa tuah.."

Yunus Badawi said...

Caiyok enariq. Masih boleh senyum tu w/p lepas operation.

Yunus Badawi said...

nampak berisi dah badan enariq.

Adam masih juga slim mcm dulu huhuhu

Amy Syaquena said...

Salam..

Thanks ye coz sudi join contest SR. penyertaan memenuhi syarat yang SR inginkan.Good luck ok

sal said...

comel2nya..
suka tengok anak yg sedang membesar..
moga mrk sihat2 selalu..

Che Mid said...

Salam, Tak jugalah... muka CM tak muka mak pun.. mak CM lagi rupawan kih kih