Monday, October 25, 2010 By: kasihibu

KENAL TAK SI ENCEM NI?

enariq selepas selesai operation  


sekarang enariq sudah terlebih aktif, sangat berdikari
kata mama (kakak yg mengasuh enariq dan si kakak chantik)
- sekarang enariq kalau nak makan dia g ambik sendiri, senyap senyap dah duk didapur sambil makan biskut ke roti ke
- kalau mama suap makan enariq nak makan sorang, si KC kena beralah, makan selepas enariq knyang,kalau tak siKC kena tolak tolak kena tunjal tunjal (mmmmm ....garang tui si bujang sorang nih)
- sangat suka berkawan dengan orang besar je, kalau yg sebaya baya dia, dia boleh buli kawan tu

banyak lagi karektor enariq,  tp masa nak menulis ni boleh lupa..
alahai mungkinkah sya terminum  air yg ada semut?
isshhhh...issshhhh...ishhhh....

kenapa enariq jadi gini ye?

puncanya?


hahahahahaha....
saya sudah besar...
saya sudah sunat
saya kan A.B.A.N.G........!!!!!!!!!! 

13 jeJari meNulis:

en_me said...

dah besar enariq kanns.. ehehe

Jiejah @ Iza said...

waaaaa abg ebariq dah cunatttt , abg adam lom lagik miahahaha

sheila said...

wahahaha..kalo camtu abang nak adiklah ibu...

Yunus Badawi said...

wah dah disunatkan sekali ke masa operation tu? Cayalah enariq. Emak awak tak panggil encik for nothing hehehe

Yunus Badawi said...

Nampak berisi enariq tu. Kena pula dia kuat makan lepas ni, mmg berisilah badan dia. Best buat gumpal.

Yasminhamid said...

bagus.. abg encem ni.. dah besar rupanya anak ibu....

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

selamat bersunat enariq

Wassalam

kak Erna said...

sya..dah besar rupanya si encem tu ya..

imanshah said...

salam ziarah..

imanshah, ipoh

kakcik said...

Hohoho.. Tahniah enariq... sudah jadi Abang yang bakal membimbing adiknya.. :)

sayangsayangibu said...

en_me
----
dah besar dan banyak akal ;p


mommy adam
----------
memula tak mahu buatkan, tp masa oprate tu, doc kata elok buat sunat sekali sebab tu yg tersunat tu... ;p



nest
----
oopppsss.....

sayangsayangibu said...

YB 1&2
-------
yang tak best tak dapat rasa kemeriahan bersunat reramai dgn sepupu dia,
part yg best enariq dah lepas dan boleh menakut nakutkan mereka mereka tu nanti...hahahahhaa ;p

badan dia dah berisi, nampak tapak kaki un dah lebar, pipi tembab badan dah berat enpakwe kata lepas bersunat memang akan berisi dan nampak cepat besar.

sayangsayangibu said...

min
---
enariq selalu buli kakak kakaknya sekarang memang........
banyak akal.


atuk
----
w.salam
dah selamat dan dah sihat pun dia.



kak erna
--------
encem dan sangat geram...



imanshah
----
terima kasih ziarah.


kakcik
------
bimbing kakak kakak
sbb enariq adik, walaupun abang ;p