Wednesday, July 4, 2012 By: kasihibu

AKSI BAYI BAYI COMEL.....

mula mula KC yang nak jadi baby....


          lepas tu budak abang ni pulak...................
siap berlakon lagi baby nangis nangis 


yang sebenarnya ni lah baby baru lelaki
nama belum  daftar lagi tarikh lahir
 3/7 dan beratnya 1.29kg

inilah cucu mama yang jaga  anak anak kecil sya.......(,")
dah jadi nenek mama ye
tahniah pada ayah Shaari dan mama..
serta kak nurul dan abang long juga

semoga menjadi anak yang baik berjasa
 ke dua ibu bapa dan di berkati di rahmati di redhai yang Esa Amin....

14 jeJari meNulis:

Papa Mifz said...

roboh lak tempat baby tuh nanti...hehe

Daddy Ziyyad said...

opocot!

hahaha...terperanjat nampak baby giant!

KhaiRin : anies said...

cuuuummmeeeeeelllllll

Kakzakie said...

Paling seronok dapat tengok baby baru lahir Sya. Itu si abang pandai pulak berlakon nangis hihi...

kasihibu said...

papa Mifz
---------
hehehe..memasing nak masuk dalam tu nak jadi baby katanya, nasib lah semalam petang cuma baby baru tu je sensorang dalam wad

kasihibu said...

Daddy Ziyyad
------------
baby tua lah tu (,")

kasihibu said...

KhaiRin : anies
---------------
memang comel geram je, dah biasa anak anak semua 2.9 tiba dukung baby tu alahai ringan je

kasihibu said...

kakzakie
--------
KC dan abang ariq nak cium cium je, dia kata bau baby sedap
abang memang macam macam ragam

kakcik said...

Masa masih bayi, semuanya 'wangi'. :)

faraherda. razalan said...

Hahahaha! Bley lak die bt aksi menangis mcm tu? Senyum sy dibuatnya.

makchaq said...

Baby kecik tu comel.. baby besaq pun bukan main lagi keletahnya.. siap berlakon lagi tu...

Budak2 ni telatah dia orang memang sentiasa menghiburkan hati.. tengok dah nak tergelak..

MulutPayau said...

hahaha...memang lucu tengok aksi baby besar tu....

sayadankamerasaya said...

baby tua nampak spender!!

@cu SaYaNg said...

alahai comel nye
suka sangat cium bau baby..wangi :)