oo taakyah letak gula ye kak... dah manis la kot pisang tu.. heheee saya tak penah buat sendiri ... mak la yg selalu buat, anak dia tukang makan je :p tapi klu lepat gitu pakai ubi kayu parut ... kalo pisang hiris2 slice2 pastu lipat segitiga panggil "tom-toman" (mungkin daripada nama mak tom saya..kekeke)
mak encik --------- akk rasa tak letak kot? heheheh..saah sahlah masa mil mengadun akk sibuk dengan daun pisang itu(,") tidak lah pernah lagi makan tom-toman tu dan baru hari ni dengar namanya
8 jeJari meNulis:
ada kelapa tak kat tengah2 tu?
KC
---
sya tak suka letak kelapa
mil dah tahu selera anak menantu jd dia memang tak letak lah.
oo taakyah letak gula ye kak...
dah manis la kot pisang tu..
heheee saya tak penah buat sendiri ...
mak la yg selalu buat, anak dia tukang makan je :p
tapi klu lepat gitu pakai ubi kayu parut ... kalo pisang hiris2 slice2 pastu lipat segitiga panggil "tom-toman" (mungkin daripada nama mak tom saya..kekeke)
mak encik
---------
akk rasa tak letak kot? heheheh..saah sahlah masa mil mengadun akk sibuk dengan daun pisang itu(,")
tidak lah pernah lagi makan tom-toman tu dan baru hari ni dengar namanya
hehe, lepat pisang mmg sedap kan kak...
comel lah entri akak ni, apa2 pun kalau dari air tangan bonda mesti sedap punya.
rupa tak cantik takpa..asal rasa sodap!
dah lama tak makan lepat pisang
...buat mamaijat rindu mak di kg....
mak,apa ajer yg di masak mesti SEDAP..kan....
Post a Comment