Wednesday, May 2, 2012 By: kasihibu

HERO ABANG ARIQ

                                         beg, pinggan mainan dan buku adalah ultromen







 SEGALA GALANYA ADALAH ULTROMEN KAN ABANG?

14 jeJari meNulis:

Daddy Ziyyad said...

topeng & baju ultraman dah ada tak? :P

mak encik | SZ said...

banyaknya pinggan mainan otromen diaaaa... berapa dozen tu kak? hiihihi

kasihibu said...

topeng tak ada, baju ada la ni nak beli bola pulak sbb dia dah nampak di p/raya my mydin tu

kasihibu said...

mak encik/ SZ
------------
begitulah kisahnya sedozen tp dah simpankan separuh, jenuh tengok abang ariq menyusun pinggan tu

Cik SHiNJU said...

Yun suka kumpul mainan McD..
Dulu2 la,sblm yun boikot McD..
huhuh...

Temuk said...

Biarlah Abang Ariq suka untuk jadi hero, termasuk hero yang dapat membela kerukunan hidup dan kesejahteraan umat Malaysia kita. Insya-Allah!

kasihibu said...

Cik SHinJu
----------
hehehehe.. dik dkt rumah akk pun ado macam2 jenis dan rupa paras

kasihibu said...

pak cik
-------
abang ariq memang hero, dia jaga kawan kawan yg kena buli dia pertahankan, dia jaga kakak, kalau kakak kena marah dgn ibu abang ariq kata dgn ibu, janganlah marah kakak ibu, nanti kakak menangis, nanti kakak takut, kesian kakak
itu lah abang ariq.

Acik Erna said...

salam sya..banyaknya..

kasihibu said...

acik erna
---------
ada separuh sya dah buang, macam mana tka banyak asal ke kedai je nampak ultromen abang nak katanya, siap ambil dan letak di kuanter suruh ibu bayar, selalunya sya bawak semua mainan ultromen dia masuk dlm beg, kalau dia minta sya tunjuk yang dah penuh dlm beg dia tu ;p

Hanis Azla said...

wah.. peminat setia ultraman ni..

@cu SaYaNg said...

baju raya tahun nie tema otromen la ye kak??

Azian Elias said...

briefs pun ada otromen tau..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D