Monday, May 14, 2012 By: kasihibu

2 PERKARA DI DALAM SATU CERITANYA.

Pagi tadi di dalam perjalanan ke tempat kerja, sya dengar program pagi Ikim fm , hari ni tak ada topik berat cuma santai ucapan buat ibu,jururawat, guru dan belia saja

Sya baru on fb jam 8.30 pagi tadi dan teringgat nak post ucapan buat ibu dan adik sya yang bertugas sebagai jururawat tu.

Tak sangka pulak mak dan ayah yang dalam perjalanan ke kampung dengar dedikasi yang sya tulis di wal Ikim tu
Dan yang paling sya tak sangka adalah tiba tiba ayah telefon bagitahu dia dengar Dj pian kata dedikasi sya terpilih untuk h-tea untuk 2 orang di hotel di Shah Alam, tp  sya tak perasan sbb tak ambil kisah pasal tu
Jadinya kalau ada rezeki,  h-tea tu pihak terbabit akan hubungi sya agaknyalah

sebahagian dedikasi di IKIM FM klik untuk pembesaran

sya ada masalah tentang ni pemasangan header, 
 tak boleh nak letak pun huhuhu syedihlah...
ada sesiapa boleh jawabkan masalah ni tak kenapa sya tak boleh nak masuk gambar tu ye?
ke ada sesiapa yang nak bantu (,")


dah lah rabun IT jadi macam ni..
lagilah rabun, habis nak buat macamana ye?


10 jeJari meNulis:

Kakzakie said...

Itu yg dikatakan rezeki Sya... tahniah sebab tak sangka hanya dgn ucapan itu Sya dapat hadiah hi-tea ye...

Kakak punya blog sengaja tak buat header sya...

ibundo said...

tahniahlah dari kakpah. Bukan senang nak dapat tu.

Tentang tak boleh letak gambar tu, kakpah pun kena juga macam tu. Google bagi kita space untuk letak gambar sekian sekian saja banyaknya. Bila space dah habis, kita tak boleh load gambar lagi. Kena beli space pada diorang sebulan dua dollar lebih kalau tak silap.

Kakpah beli.
Sekarang dah boleh letak gambar.

kakcik said...

Tahniah Eja.

Pasal gambar tu, mungkin agaknya Eja kena buang sebahagian gambar yang ada dalam albam web picasa. Sebelum ini, Cheqna pun kena masalah yang sama. Kakcik pun tak faham sangat sebenarnya. :)

~ yus ~ said...

akak punya blog dah lebih kuota untuk letak gambar, kena delete sikit gambar dulu kak baru boleh upload yg baru

Daddy Ziyyad said...

Tahniah!! Memang rezeki tu..

sudipVSsenduk said...

tahniah! rezeki ayam nampak di kaki..

johari said...

sy sy singgah sini plak.sy selalu singgah tenggok2.nt follow kita ok.

zino said...

tahniah.... kena tambah lagi sorang tu ...

@cu SaYaNg said...

tahniah kak!

Error tu keluar sebab storage utk akak simpan gambar blog nie dah penuh...cara terbaik akak upload gambar akak dalam Photobucket instead of upload direct dalam blog nie :)

kasihibu said...

kakzakie
--------
rezeki alam maya
sya pun tak menyangka, tp yang paling seronok ayah dan mak sya ada dengar di Ikim masa tu (,")