Tuesday, March 20, 2012 By: kasihibu

SILA SEMAK SEMULA MESEJ HANTAR PADA TELEFON ANDA

Wah sangat panjang tajuk itu...hehehehehe....(,")

sya pernah tersalah hantar mesej pada bos, masa tu sya memang tak simpan no telefon bos,
teruk betui anak buah dia ni kan? sebabnya masa tu bos masa baru lagi kot? entahlah lupa pulak
tp ada jugak beliau akan telefon untuk maklum apa apa aktiviti atau penambahan apa apa kerja

sya sedar tersilap hantar mesej tu masa proses memusnahkan inbox yang di hantar.
sekali alamak....malu rasanya, nasib baik mesej tu pasal urusan kereta aje, patutlah sya tunggu orang tu reply tak balas balas mesej tu ;p

malam tadi sekali lagi sya membersihkan inbox yang ada dalam sent sms

diantara sms tu meh sya nak kongsi ye

456 madu - h/phone enpakwe
pastu sya ingat balik erkk...apo ni? hrmmm la mesej beli susu abang ariq dan KC  ghupanya(,")
ingatkan MADU apa (,")

Ok tak apaleq -h/phone enpakwe
tu dia....... kalah loghat orang utagha gitu (,")

Ok tqym -h/phone enpakwe
sekali tqvm sudah bertukar jadi ym hehehehe..(,")

Dewmja jaggdmm - h/phone La shila
sekali abang ariq hantar mesej guna kod rahsia da.....!!!!!!!

sumber pakcik google

Kesimpulan yang tersimpul adalah, jangan balas mesej masa memandu ye

sangat.......sangat...sangat.............. BAHAYA!!!!!!

Anda bagaimana?

Nota: peringatan untuk diri sendiri juga.........


22 jeJari meNulis:

Anaa said...

hehe.. saya pun pernah tersilap hantar sms kat orang gakk.. nak hantar kat boss tersilap hantar kat jiran.. silap sebab nama masing2 mula dengan Kak ^&^&.. tersilap pilih nama, sebab dekat2..

cheqna said...

cheqna pernah tersalah send msj ke incik tunang..walhal msj tu nak dihantar ke adik cheqna....dan time tu incik tunang ada disebelah cheqna
hehehe

KhaiRin : anies said...

penah terjd sbb ms tu 2 msg msk serentak sik baiuk x termengumpat

Kakzakie said...

Ingat madu apa ye... sendiri punya pun boleh rasa cuak ye...:)

Daddy Ziyyad said...

nasib baik...kalau tersalah hantar SMS skandal? hahahahahaa

MulutPayau said...

selalu jugak tersalah hntar msj...nasib baik bukan msj yg pelik....bermsj masa memndu...??? emmmm bahaya tu......

Dinas Aldi said...

Betul tu, masa memandu jangan dibuat keja macam tu.

Jugak masa baru lepas pembedahan, jangan dok kelebek henpon. Nanti jadi macam saya, huhu..

@cu SaYaNg said...

acu kalau orang hantar guna bahasa singkatan, dua perkataan je acu reply "Tak Faham" :)

Adry@Daun said...

As salam Sya,
Saya guna delivery report utk semua jenis mesej. Senang nk check semula smpai atau tidak msj pd org yg betul. Saya pantang guna henset semasa memandu.

mak encik | SZ said...

hihihihi...
terkejut juga tetiba citer pasal MADU ye kak...

ooo saya mmg "skema"...tak reti nak balas sms ke angkat phone masa memandu ... ;)

kasihibu said...

anna
----
itu lagi satu,kadang nama dah sama bila semak eh..ni si polan yang mana nih?

kasihibu said...

cheqna
------
masa tu mesti sedang gelong kan?hehehehehe...

kasihibu said...

KhaiRin : anies
-----------------
hehehehe...kalu tidak kantoi!!!! (,")

kasihibu said...

Kakzakie
--------
hehehehe...itulah recall balik ni 456 madu apa nih? ;p

kasihibu said...

Daddy Ziyyad
------------
hehehehe....skandal oh tidak rela u!!!

kasihibu said...

MulutPayau
----------
memang bahaya, sebenarnya bukan penting sangat kan? kadang sya sanggup berhenti tepi jalan kalau perkara tu penting sangat2

kasihibu said...

Dinas Aldi
----------
memang bahaya jangan di tiru
erpp...sila kongsi pengalaman pasal akibat /phone lepas bedah tu nak tahu juga

kasihibu said...

Dinas Aldi
----------
memang bahaya jangan di tiru
erpp...sila kongsi pengalaman pasal akibat /phone lepas bedah tu nak tahu juga

kasihibu said...

@cu SaYaNg
----------
sama lah kita kalau singkat sangat tanaya balik mesej apa

kasihibu said...

Adry@Daun
---------
kadang sya terleka jugak, macam penting sangat telefon tu

kasihibu said...

mak encik | SZ
-------------
gitulah recall balik 456 madu adalah susu

baguslah jangan di amalkan pasal amalan yg tidak baik itu

kasihibu said...
This comment has been removed by the author.