Monday, October 24, 2011 By: kasihibu

KISAH SEMALAM YANG MANIS......

sebahagian daripada yang hadir

 nampak tak si GADIS BUNGA tu?
sangat ayu berbaju kurung warna coklat kot ? buta warnalah tak tahu...
 hampir sya tak perasan kelibat GB 
di ibarat perempuan melayu terakhir gitu... (,")



ada acara rebut kerusi kot?
heheheh..dah namanya candid kan?

gambar di sebalik en husband si WANI....

 baby yang comel tu tak dengar sore pun nagis nagis ke apa
 sonyap je..

en abang kakcik dan ACU
 salah seorang belogger harap dah sembuh keracunan makanan tu ye...




orang yang sememangnya sya nak sangat berjumpa aunty nani...
cantik...mulus kulit aunty,
 dapat jugak merasa air tangan aunty sambal daging dan nasi lemak, 

sayangnya sya tak dapat nak makan bebanyak weeeiii....
malu bebanyak tu...
sebab dah penuh makan macam macam di rumah kakcik
 hasil hidangan dari rakan rakan belogger semua yg hadir.



tah apa aktiviti diorang ni 
ghalit si kecik enariq tu sambil makan apam dot dot....


ruang tamu kakcik di penuhi dengan anak anak 
yang melayan kartun


enariq sedang makan apam dot dot lagi...!!!!


kegemaran anak anak sya adalah amam dot dot...
enariq lepas satu satu masuk dalam mulut comelnya itu...
terima kasih pada yg bawa apam dot dot nih (,")


si KC  dan enariq
mengadap apam dot..dot...LAGI!!!!


terima kasih kepada kakcik dan keluarga sudah pastinya
dan tak lupa jugak pada kak azie
 yang sememangnya boleh di katakan 
orang penaggahan bak kato orang n9 (,")

terima kasih pada semua rakan blogger,
 lepas ni sya akan jengok mereka mereka yang belum sya kenali di blog kakcik seroja



23 jeJari meNulis:

Marina Monroe said...

Salam, Terima Kasih sebab sudi menemani auntie petang tuh.
Alhamdulillah dapat juga kita berjumpa..moga ada pertemuan lagi.
Anak2 Siti sangat comel.

Aku Ibu Muda said...

sekali gmbr belakang moza daaa...haha

kakcik said...

Allah sahaja yang tahu betapa gembiranya hati kakcik dengan kesudian kawan2 singgah di rumah kakcik yang serba kekurangan. Yang penting, semua kelihatan gembira menjalin tali persaudaraan. :)

luahfikiran said...

SALAM,
SERONOK SEMALAM.SAYANGNYA, TAK DAPAT BERBUAL PANJANG. INSYAALLAH, KITA BERJUMPA LAGI.

kasihibu said...

aunty
----
w.salam sya memang menanti kehadiran aunty, sebab tu bila ternampak kakcik dan kak azie pimpin aunty terus je sya menerpa tu
seronok dapat jumpa aunty

kasihibu said...

wani
----
hehehehe.... begitulah kisahnya
dah besar anak dara dan teruna wani
rindu nak jumpa rakan rakan WMC kelab kita tu kan?

IMANSHAH said...

alhamdulillah ukhuwwah terjalin , persaudaraan terbina

kasihibu said...

dato
----
w.salam
sangat peramah kan mereka mereka semua, dato pun apa kurangnya

Insya'allah kita akan berjumpa lagi

kasihibu said...

Kakcik
------
terima kasih sangat sangat buat semua ahli keluarga kakcik

kasihibu said...

Imanshah
--------
mungkin suatu hari nanti iman boleh sertai jugak kan?

Kakzakie said...

Bestnya sya... kakak almost pergi semua blog yg ada ikut gather di rumah kakcik tu. Happening sangat ye:)

kasihibu said...

kakzakie
--------
memang seronok, mula mula malu malu kucing, lepas tu riuh suasana
kalau kakzakie dekat mungkin boleh sertai kami jugak kan?

h4ni3 said...

salam kenal
semalam malu-malu ;)
insyaAllah lepas ni lebih mesra ya? :D

kakchik@ella said...

Hai CT, ni Kakchik Ella. 1st time sampai blog ni setelah bersua dn bertentang mata semlm.

Tapi disebabkan masing-masing bizi, tak dapat nak bertegur mesra. Mulai harini, boleh la KC meneroka apa ada di blog ini. Hihi.

gadisBunga said...

saya baru balik kenduri...tu pasal pakai baju kurung....hihihi *tersipu

papepun semalam mmg tak tergambar perasaannya. best sangat kan kak? :)

Dr. Ben said...

sakan

Acik Erna said...

sya..seronoknya dapat berjumpa dengan semuakan..akalu la akak dapat kesana..

azieazah said...

Terimakasih SITI... seronoknya dapat jumpa lagi.

Nak sembang tak puas puas. Kalut nak makan saja Kak Azie niiii.. hahahaha

ibuintan said...

seronok dan hepi semuanya.. moga ukhuwah itu terus berpanjangan

akuzle said...

lahai, kak. so sorrylaa kalo semlm tersombong yea? KC akak tuh dok tegur2 Adik Iffah. minat dier ngan baby yea? tatau plaks dier ank akak. sgt glemer sy, anak2, cik abe n henbeg skali jd model kt sini. selamat kenal, kak.

Anaa said...

Salam siti..
datang visit dari blog kakcik.. gi sumer blog yag cover pasal citer gathering.. penat ni.. hihi..
nanti kat umah dato' kita jumpa2 lagi ehh...

Hanis Azla said...

seronok dapat jumpa akak.. ada rezeki nnt kita jumpa lagi yer kak..

@cu SaYaNg said...

Seronok dapat kenal dengan akak
tapi maaf ek sebab hari tu acu jadi "sombong".. :(

realiti nye acu seorang peramah tapi apa kan daya keadaan tak mengizinkan