Thursday, August 18, 2011 By: kasihibu

ORANG SIBUK SHOOPING RAYA....

semalam kan cuti umum nuzul al -quran
sya ambik kesempatan untuk menshooping barangan baby!!!!!!!!!!!


tapi sangat jenuhkan nak cari hamper barangan baby yang best2 isi dalamnya
sebab pasaraya semua tengah sibuk buat jualan hari raya

kebanyakan diorang di pasaraya semalam semua sibuk cuba songkok barulah,
baju baru lah, kasut barulah
cuma sya je yang sibuk dengan hamper baby

sya dapat anak saudara baru
ni dia..................

                                                         ni sang puteri sorang

yang lain semua abang,   jadinya 3 lelaki 1 perempuan.
berat 2.3 tak cukup bulan
percaya tak due 20hb Sept, tp dia dah keluar dulu 16hb Ogos
comel tak? comel tak? (,")
wajiblah comel kan sebab mak lang dia comel
hehehehee...perasaan!!!!


sekian untuk hari ini...(,")

14 jeJari meNulis:

Dinas Aldi said...

Bukan comel tapi SANGAT COMEL!

Alhamdulillah selamat dilahirkan, moga membesar jadi anak yg solehah, insyaallah!

sayangsayangibu said...

dinas aldi
----------
sya pun geram sangat sesangat geram, rasa tak puas pegang si kecik tu semalam.

eelobor said...

shopping kat mana semalam? KL semalam memang jem tahap gaban

sayangsayangibu said...

eelobor
-------
dekat s.alam je, panas nak masuk kl memang tidak lah.

Yasminhamid said...

comel.. chubby.. bagusnya walau tak culup bulan beratnya cukup..

azieazah said...

Wahh bestnya dapat anak buah baru. Mest seronok pegang cium2 dia kan?

Pinjam sebulan dua, bleh? hehehe

Jiejah @ Iza said...

comelllllllll rasa nak kunyah² pestu telan hahaha

Amy said...

comel nyer baby tu....

sayangsayangibu said...

min
---
geram sangat, rasa tak puas pegang hari tu..alhamdulillah baby tu berat dia cukup

sayangsayangibu said...

k'azie
-------
pinjam? baik sya dulu yg bawak lari ;p

sayangsayangibu said...

mummy
-----
ganas kunyah dan telah
tu semua sbb gewam kan?

sayangsayangibu said...

amy
---
comel kan?

gadisBunga said...

mmg sangat comelll! mak ayah dia mesti gojes kan? *mestilah...tgk la maklang dia siapa...hihihihi~

sayangsayangibu said...

gb
--
mak lang dia dah senyum
*senyum perasan!!! hehehehe*