Sunday, July 10, 2011 By: kasihibu

BLOG NI KAN.....


ini ayah dan ibunya

ini anak anaknya


Blog ni ada kisah mereka mereka dan selit selit cerita ibu dan ayahnya,
hal ehwal semasa, masak masaknya..

dan apa saja yang tergerak di hati tuan punya blog ni nak tulis apa apa

bak kata kata orang

blog ni aku yang punya...
ada ku kisah....


nota:maaf ye...sekadar nak buat en3 sesaja (,")

24 jeJari meNulis:

~ yus ~ said...

Anak-anak akak 3 pompuan sorang je lelaki ya?

Terbalik dengan kitalah ekk..hehe

Pos Terkini ~yus~ Jangan di basuh baju itu...

al-lavendari said...

itu bukan anak-anaknya tetapi anak-anak mereka berdua !

sekadar nak menyampuk .. hehe

ibuintan said...

dah kita punya...suka hati kitalah ...kan, betul tu Sya

tak do sapo nak marah doh!

ahmad humairi said...

kontrol....kontrol,

...biarlah salah di mata mereka...

Che Mid said...

Selagi kita boleh menulis walau cuma entri sesaja tentang ibu, ayah dan anak-anak, itu tandanya kita sedang bahagia...

Zura said...

baru la nmpk muka tuan rumah..ehehee

gadisBunga said...

blog kita, hakmilik kita. kan kak? :D

Aku Ibu Muda said...

blog kita...cerita kita lah kan kak...hihii

Azhariah Zuber said...

tulis la apa2 pun...inikan blog..hihih

Amy Syaquena said...

thanks di atas entri nie at least amy leh kenal seluruh ahli keluarga akak , nanti kalau ada kesempatan leh jumpa hehe...

luahfikiran said...

SALAM,
ADA KETIKANYA KITA PERLUKAN PENGALAMAN UTK MENGAJAR KITA ! APAPUN BIARLAH PENGALAMAN YG TIDAK MEMUDARATKAN !

sayangsayangibu said...

yus
---
hehehe rezeki kan yus
yg tunggal tu terlebih manja pulak.

sayangsayangibu said...

pakngah
-------
ialah... anak anak mereka berdua
menyampuklah lah pakngah...tak siapa yg larang
tp jgn tersampuk sudah (,")

sayangsayangibu said...

pakngah
-------
ialah... anak anak mereka berdua
menyampuklah lah pakngah...tak siapa yg larang
tp jgn tersampuk sudah (,")

sayangsayangibu said...

ibuintan
--------
betul tu, tulis lah apa yg nak di tulis
kalau tak suka jangan baca, tumpang lalu tak apa(,")

sayangsayangibu said...

AH
---
janji betul pada kita kan?

sayangsayangibu said...

Che Mid
-------
Insya'allah semoga begitulah hendaknya
bahagia dengan anak anak
bahagia dengan keluarga

sayangsayangibu said...

zura
----
cakkk.....(,")
salam kenal muka ;p, kalau jumpa tetegurlah akak tak sombong tau.

sayangsayangibu said...

GB
---
ye..kita je yg ada kunci rumahnya ;p

sayangsayangibu said...

mama wani
---------
kan?
bilalah kita kita nak berjumpa2 ni kan?
anak anak yg sebaya baya tu dah besar besar dah, kalau daapt berkumpul mesti meriah suasana kan?

sayangsayangibu said...

mama wani
---------
kan?
bilalah kita kita nak berjumpa2 ni kan?
anak anak yg sebaya baya tu dah besar besar dah, kalau daapt berkumpul mesti meriah suasana kan?

sayangsayangibu said...

AZ
--
kan...tulislah saja sbb blog ni kita yg punya

sayangsayangibu said...

amy
---
kalau terjumpa tegurlah saja
akak tak sombong tau, tp memula jumpa memalu rimau tu adalah juga(,")

sayangsayangibu said...

Dato LF
-------
w.salam..
dah kena baru tahulah kan?
dato sya tak boleh nak drop komen dlm blog dato mungkin sebab setting komen tu, kalau dah tulis tiba nak drop terus log-out tetiba
harap dapat ubah setting macam yg sya gunakan ni kot?
tq.