Sunday, May 15, 2011 By: kasihibu

CUBA T.E.K.A K.A.T.A.......................

Disebabkan sampai sekarang masih belum ada yang menjawab dengan betul

makanya sya nak dijadikan  e3 nih sebagai 
 "EN ARIQ TEKA KATA GIVE AWAY"

                                              sbb sya dah beria ria nak bagi hadiah ni (,")

tengok gambar tu.....

masa ni sya nak ambik enariq  dari rumah mama
enariq baru lepas di botaking oleh ayah sa'ari
lepas tu dia dapat upah makan aiskrim
hadiah?

opsss...nanti sya akan beritahu ye... (,")

apo lagi...jom teka kata ;p

SYARAT SYARAT?
~ Buat satu entry dengan tajuk "EN ARIQ TEKA KATA GIVE AWAY" 
~ Copy gambar enariq yg encem tu masuk dalam en3 .

~ Sila tinggalkan link  di ruang komen  entry ini

mudahkan?

terbuka kepada yang nak mencuba
~
~
~
TAG?

ohhh...tak perlu...tak perlu
sesiapa pun boleh cuba
meh lah mencuba ye.......................

---------------------------------------------------
Tarikh tutup

sampai dapat jawapan  yang vetul......(,")

18 jeJari meNulis:

Hanis Azla said...

kak seroja kata mcm upin dan ipin kot..

sheila said...

tedap (sedap)

kalo tak pun shadap (shut up)

manolah tau kot2 dio kono ejek ko apo kan hohoho

Kakzakie said...

Enariq: Ayah sa'ari kata kalau enariq botak dia bagi aiskrim ini.

Itu agaknya kot....tapi nampak muka dia berseri bila botak. Bagus anak lelaki dibotakkan kerana memberi kecerdasan otak...

Mak Su said...

"sedapnya, nak lagi"

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

'rasa rambut lerr'

Wassalam

ahmad humairi said...

emmm...pas ni leh botak lagi...dapat eskrem lagi...sonoknyer, kata Enariq

Sz said...

enariq kata " hensem tak saya?"

eelobor said...

huhuhu....itu belum gelojoh lagi tuh. kalau anak saya mesti dah penuh satu muka penuh ngan ais krim

Amy Syaquena said...

cedap nak lagi hehehe~

cheqna said...

0k cheqna wat n3 nanti erk kak

kakcik said...

Alaaaa... tak tahulah apa Enariq cakap... :(

sayangsayangibu said...

ceqna
-------
terima kasih ceqna.... ;p

http://inacheqna.blogspot.com/2011/05/saje-nak-cuba2.html

al-lavendari said...

Enariq kata

"hmmmslurpppceedappppnekmoyangwoi"

sayangsayangibu said...

pakngah
------
lawaklah...
panajang pulak ariq bercakap ;p

sayangsayangibu said...

pakngah
------
lawaklah...
panajang pulak ariq bercakap ;p

Hamizah said...

apa rasanya?mmg manis ke?

ibu qaleesya said...

xpyh beli la gula nnti.. hihi

shahjiehan said...

dapnye eh kerim nih...

hehehe

btol x


jom baca dan komen Aku seorang Guru Pelatih.