Wednesday, February 23, 2011 By: kasihibu

SABTU LEPAS.....

Jam 8.30 pagi

Memula daftar
sya adalah yang ke-2 
enpakwe yang pertama


aturcara
memula bacaan doa



lepas tu bacaan ni.....



-


-




lepas  tu nyanyi lagu nih



habis lagu tu

-

-



nyanyi yang nih pulak.......




best gak yek..


ooo..seronoknya
teringgat waktu perhimpunan masa sekolah dulu dulu
beberapa belasan tahun yang dulu

kalau kuku terpanjang sbb terlupa nak ketip
sanggup gigit gigit guna gigi........
hahahahahahahaaa...............

nakal .....

tp takut kena ketuk jari  guna pembaris kayu cikgu

takut kena berdiri tengah padang
malu.................. (," )


nota:  sabtu tu ada mesyuarat PIBG SRAI SG Manggis.

30 jeJari meNulis:

JunAina said...

kenangan mengusik jiwa betul...
pernag sekali pergi kesekolah anak, masa tu lagu negeri sedang berkumandang dan kebiasaannya sebagai tanda hormat kita akan berdiri tegak tapi di sebabkan bukan berasal dari selangor ceq teruih ja jalan...adoyai malu nor rasanya bila tersedar itu lagu negeri...

kak Erna said...

sya..ingatkan kenapa la tadi..rupanya mesyuarat PIBG.

sayangsayangibu said...

junaina
--------
akak pun bukan asal selangor
memula nak menyanyi tu terkumat kamit je.. ;p

sayangsayangibu said...

kak erna
--------
hehehehe....

ibuintan said...

wah , mesyuarat PIBG pun kena nyanyi jugak ke?

setia kepada negeri

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

masa dulu semua guru garang
kena denda, kena pukul, kena cubit
tapi semua murid berdispelin
lepas zaman persekolahan, ingat cikgu semua
sekarang..................

Wassalam

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

minggu depan sekolah saya plak mesyuarat...saya kena handle persembahan murid....isyyhhhh.

BIONIC WOMEN said...

ooo, mesuarat pibg, ingatkan aktiviti aper tadi. saya selalu tanya hubby, dia tiap2 minggu nyanyi lagu tu semua tingat x kenangan zaman dia sek...
dia kata dah terbiasa so macam xder paper..hubby saya cikgu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mesyuarat PIBG macam tu rupanya. tak taulah pulak..

saya tak pernah join kak..

kakpah said...

kenangan tu..
dah lama tak berdiri tegak nyanyi negaraku..

Amy Syaquena said...

ingatkan apa la rupanya mesyuarat agung..

Zaitun said...

Dulu kak Zai tak miss kalau ada mesyuarat PIBG tapi sekarang bila anak dah tinggal sorang hubby aje yang pergi.

Hanis Azla said...

best kan kalau ke sekolah semula.. dpt mengimbau kembali kenangan lama yang super duper bestnya..

Dinas Aldi said...

saya dari hari Isnin sampai Jumaat tiap2 pagi nyanyi lagu Negaraku & lagu Negeri Pulau Pinang masa perhimpunan, hehehe

Yan said...

akak teringat masa zaman sekolah ting 4 dulu. sama sekolah dgn hubby. ting 5 sama2 jd prefect. bila waktu nak masuk kelas lepas assembly, jelin2..heee...

Mak Su said...

sy pulak, selalu sampai time dah ujung2..... hu hu hu, punya ler teghuk

sayangsayangibu said...

ibuintan
-------
ia kak.... macam perhimpunan pagi je ;p

sayangsayangibu said...

atuk
----
w/salam
murid dulu dulu nak tatap muka cikgu pun takut

sayangsayangibu said...

AH
--
w.salam..
mesti banyak agenda yang berbagkit kan?

sayangsayangibu said...

BW
--
akak msti nak g jugak sbb nak tahu apa agenda dan perkara berbangkit.

sayangsayangibu said...

reen
----
harus kena pergi tu, ; )

sayangsayangibu said...

kakpah
------
sesekali seronok jugak mengimbau zaman sekolah.

sayangsayangibu said...

Amy Syaquena
------------
hehehehe... itulah kisahnya ;p

sayangsayangibu said...

k'zai
-----
bagus macam tu kan kak, kita kena tahu jugak hal hal sekolah ni.

sayangsayangibu said...

Hanis Azla
----------
kenagan yang indah

sayangsayangibu said...

Dinas Aldi
----------
acara wajib ye?

sayangsayangibu said...

k'yan
-----
oooooo...berchinta masa sekolah ye.... lg banyak kenagan kan?

sayangsayangibu said...

maksu
-----
sekurang kurang dapat hadirkan diri pun tak apa.
bagi sya baca minit tak memadai, kalau kita tak ada masa tu.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bila baca post ni..terasa macam dah tua pulak

Amy Syaquena said...

amy singgah sini sambil skodeng pape yang patut...