Thursday, February 17, 2011 By: kasihibu

DI SEBALIK DUGAAN ITU.....


QUNUT NAZILAH

MIL ada  bekalkan pada sya  untuk di amalkan

 mula mula baca terasa sangat panjang dan agak susah juga nak baca secara hafal

Sya nak kongsi kebaikan mengamal kan Qunut Nazilah

Sila KLIK.. disini untuk maklumat lanjut

 
Cuti Maulidur Rasul selasa lepas kami balik seremban,
sbb MIL baru balik dari kg di S.Petani
dan enpakwe berkongsi dugaan  itu dengan MIL


Lepas  solat maghrib   ada majlis ilmu secara tidak langsung dari MIL
Tentang kebaikan mengamalkan qunut nazilah dan solat sunat subuh


Sya sekeluarga masih lagi belajar..


Dan hari ni sya ingin berkongsi apa yang sya pelajari

Insya’allah perkara yang baik  eloklah kita kongsi bersama kan?


nota: selain tu yang ni pun elok di amalkan juga

Hasbunallah wa ni'mal wakil bermaksud – Cukuplah Allah sebagai pelindung kami
dan DIA adalah sebaik-baik pelindung. ...

6 jeJari meNulis:

Ibu n Abah said...

Sya..
terima kaseh kerana sama-sama kongsi doa yang baik untuk diamalkan....
memang kita harus berpesan-pesan dalam hidup yang sering kealpaan....

Amy Syaquena said...

wah amy pun nak belajar juga la..thanks for the info ye..

al-lavendari said...

terima kasih .. tapi bila klik kat tempat yang disuruh klik tu, keluar tulisan "not found" !

sayangsayangibu said...

akak
----
sama sama kak
sya pun baru belajar dan masih perlu banyak belajar

sayangsayangibu said...

amy
---
amalkan yg last tu
insya'allah sangat di permudahkan urusan.

sayangsayangibu said...

pak ngah
-------
sya dah hantar link jakim tu di en3 pak ngah