Sunday, January 30, 2011 By: kasihibu

TUNGGANG & LANGGANG.....

Maaf..............

sedang memunggah apa yang tertinggal

terpadam.....terbuang.............

ini yang leceh berpindah randah dan bertukar tukar wajah ni kan?
nak pulak yang tak pakar ni

haruslah hancur dan berterabur

pelan pelanlah...mana yang sempat sya akan buat

jadinya jangan terkecil hati pulak kalau tak ada dalam list sekarang nih.. sedang berusaha dengan gigihnya........




25 jeJari meNulis:

Ummuafiq Hashim said...

Ni baru tukar template ke ni....he..hee. Memang pening....sikit.

kakcik said...

Cantik rumah baru Sya ni...

Kakcik tak berani nak tuko cat lebih2, takut habis semuanya 'TERcat' dan terpadam sekali.. :)

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

Alhamdulillah
nama saya tak tercicir

Wassalam

ibuintan said...

sya... cantek rumah baru, mentang2 nak raya .... limau mana?

pelan-pelan dan sabar2, nanti siaplah tu

Yan said...

sebab tu kengkadang malas nak pindah rumah.. Tapi kalau rumah cantik2 tu yang menguji iman.

kak Erna said...

as salam sya..cantik rumah baru..suka tengok..sejuk mata memandang..
dah terigin nak tukar jugak ni..
tunggu cuti lama..senang hero akak nak godekkan..

rynas said...

oohh patutlah masuk umah baru..cantik jer hehhehe

sayangsayangibu said...

ummuafiq Hashim
----------------
ia sbb tu masih kurang lagi, terasa menyesal pulak, tp dah bosan dgn yg lama.. ;p
salam kenalan ye.. ;p

sayangsayangibu said...

kakcik
------
seronok tengok tumbuhan tu..hijau je..
samalah alasan tu kakcik, itu yg terjadi pada sya nih.. ;p

sayangsayangibu said...

Atuk
-----
w.salam...
tinggal nak ambil masa letak dlm blog list tu saja..

sayangsayangibu said...

ibuintan
--------
limau ado ni sekotak, tak lalu nak makan time banyak nih.. ;p

itulah ambil masa jugak.. ;p

sayangsayangibu said...

k'yan
-----
ia betul tu..menguji betul..
menguji masa dan kesabaran ;p

sayangsayangibu said...

kak erna
--------
silo kan...ada hero menolong tak apa, ni hero sya menganggu. ;p

sayangsayangibu said...

rynas
-----
heheheheehee.. hijaukan? saujana je.

Yasminhamid said...

cantik rumah baru.. sempena raya ker??? hihihi

Yunus Badawi said...

Selamat mengatur rumah. Ingat cina aje yg sibuk kemas rumah sebab mereka nak raya hehehe

Yunus Badawi said...

Sempena kong xi fatt cai bolehlah guna cat merah hahaha

suri solehah said...

salam..kadang tu teringin nak berhias,,berkemas jugak..tapi samalah..takut tunggang langgang..alih2 duk cam tu selamamya

Hamizah said...

hahaha..
cantik nama2 kucing tu..glamer pulak tu..

Amy Syaquena said...

wah rumah sudah berwajah baru..

sayangsayangibu said...

Min
---
sesaja je dah termuak tengok gambar rintik2 tu.. ;p
tp jenuh nak atur balik ;p

sayangsayangibu said...

YB
---
Dah selamat dngan terdelate apa yg tak patut jugak.. ;p
kemas rumah sebab nak menyambut menantu ;)




YB lagi
----
warna hijau pun boleh jugak ..
kedamaian kan?

sayangsayangibu said...

suri solehah
-------------
gitulah kan? nak edit apa yg patut, nak mengubah mengalih..pening dan bosan jugak, nak pulak line lembab... sakittt

sayangsayangibu said...

Hmizah
-------
coooppppppp....... komen salah en3 nih... ;p
tak agak agak nama kucing kan?

sayangsayangibu said...

Amy
---
hehehehe... kulihat hijau... ;p