Friday, January 28, 2011 By: kasihibu

JAWATAN KOSONG............

Pengumumam sesiapa yang mencari kerja 


part time pun tak apo......



tugas satu.....................................


basuh parking / pocrh depan rumah
 sbb gambar terbaru memang tak ado kan
kita guna gambar lamo... ; )





tugas 2




basuh sejibik-dua  buah  kereta..........
sebuah motosikal
sesiapa berminat??????????????? ( ,")



penat wey... lotih.... sbb tu enpakwe kata 
sebenarnya tu tugas anak anak yg patut membantu ibu,

tp bagi sya...biarlah buat sendiri kang
jadi mak tarzan pulak bila bebudak ni syok main air dari tolong basuh porch dan kereta2 tu...

buek menganggu ketenteraman jiran jiran saje kan?



15 jeJari meNulis:

niesz said...

aalorh kak,ingt betul2 td..sob2..hehe..keja opis ade x kak..haha

Zura said...

hahaa..ingtkan botoi² ado keje kosong tadi..kihkihh,lawak la ibu ni..

kak Erna said...

sya..anak anak boleh tolong..
tolong main air..he he

Zaitun said...

Kak Zai dah tak larat nak buat kerja2 ni,tangan kebas.

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

kereta saya pun dah lama tak basuh
he he

Wassalam

Temuk said...

Assalamu'alaikum sayangsayangibu

Boleh ko pakcik apply kojo tu. Pakcik janji cuci yang patut dicuci tu caro 'dry cleaning'. Taklah rugi air!

sayangsayangibu said...

niesz
-----
heheheh...tu keja rutin tu setiap minggu, kalau tidak tak boleh blah dengan kesan tayar lagi, minyak hitam motor lagi... lap grill lagi
banyak kerja nak buat penat tu...

sayangsayangibu said...

zura
----
hehehehhe... ; )

sayangsayangibu said...

kak erna
--------
sudah semestinya begitu.. sbb tu boleh jadi mak tarzan tak sanggup ;p

sayangsayangibu said...

kak zai
-------
sya pun tak larat penat jugak walaup un sekangkang kera je ruang depan tu ;p

sayangsayangibu said...

atuk
----
w.salam kalau ikutkan hati nak hantar kedai je, tp nak buat camno dayakan jugak

sayangsayangibu said...

pak cik Temuk
-------------
w.salam
sedang membayangkan cuci cara tu.. rajin sungguh macam enpakwe sya cukup sebaldi 2 air je.

DrSinga said...

saya nak jadik tukang siram dan pancut air je boleh ?
makan disediakan kan??

sayangsayangibu said...

doc
---
rindu kamu...rindu...
makan di tanggung, minum pun tanggung

kita g makan kepek2 di kanchong darat nak? ;p

en_me said...

rajinnyerr makk.. ehehe, salam dr me dikejauhannns ;-)