Wednesday, January 26, 2011 By: kasihibu

HUTANG IBUINTAN.....


Ucapan anda:

terima kasih buat ibu intan....

4 ciri gurl/boy untuk dijadikan wife/husband

4 ciri....?
oh enpakwe sya ada berciri ciri... ;p


berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang

sedangkan lidah lagi tergigit kan?
kalau sya marah ke mogok ke sbb tak puas hati, 
sya sonyap buat tak tahu, dah lega sikit dah sejuk sejuk sikit
baru sya luahkan sambil nagis nagis... hehehehe..
nampak je sya ni hati keras tp sebonar eh ratu air mata jugak ;p


pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta

        tak perasan, tp ingat lagi sebelum kawen ada kakak CC tempat kerja sya di Dungun tu,
bagi tahu sentiasa berdoa selepas solat
letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award

sya nak bagi pada semua voleh? ;p

6 jeJari meNulis:

niesz said...

wow..nice award..

ibuintan said...

tq sya..sudi ambik

azieazah said...

Terimakasihhh...

sudi gak ambik, tapi taknak jawab apa-apa soklan.

bleh gitu? :)

sayangsayangibu said...

niesz
------
ambik ye...jangan tak ambik... ;p

sayangsayangibu said...

ibuintan
--------
maaflah lambat..segan pulak raso eh.. ;p

sayangsayangibu said...

k'azie
------
ambiklah saje... tak jawab pun tak apa ;p