Friday, December 3, 2010 By: kasihibu

TERKONANG KONANG.......


Ni  sebahagian daripada kawan kawan enariq yang sya kenal melalui satu forum 
dimana di ruangan tu kami  berkongsi segala tentang pengalaman mengandung masalah dan segala mengenai perkara yang berkaitan tp ada gak yg tak berkaitan..

Sebahagian daripada kawan kawan enariq sudah mendapat adik dan ada yang bakal mendapat adik .

niat nak kongsi  sebahagian daripada gambar gambar enariq semasa hari pertama dalam dakapan sya tp tak boleh uplod, geramsss...

tp kan...saat tu sungguh............

sungguh indah.............




pembetulan tarikh 
enariq lahir 21 febuary 2009 

19 jeJari meNulis:

Temuk said...

Salam SAYANGSAYANGIBU
Baguslah ada forum begitu. Dapat bertukar-tukar pengalaman sebenar dan ilmu. 'Hal-hal Lain' mestilah ada & itu juga berguna bagi memeriahkan pertemuan. Kalau rakan sebaya Enariq dah ada yang beradik, Enariq macam mana? Ceria selalu.

kak Erna said...

sya..comel comelnya..
oo..dah nak masuk dua tahun rupanya sicomel ni..ye..

al-lavendari said...

saya lebih tua dari enariq sebab lahir pada 20 Februari .. tahun jangan tanya ! hehe

gadisBunga said...

ramainye baby....

saya sangat suka bayi. kalau nampak tak boleh tahan..rasa nak dukung2 je!

azieazah said...

Wahh seronok nya bila saat-saat mengandung dan menunggu hari melahirkan, dapat pula berkongsi pengalaman bersama rakan-rakan...

Itulah untungnya zaman canggih nih...

ibuintan said...

salam sya,

ya Allah...comel2nya, tembam pipi semasing

Mama Zara said...

kak eja..auni ketua kelas 2009 :)

DrSinga said...

'buat' lah satu lagiiiii....
:)

Ibu n Abah said...

Sya...
21hb February adalah tarikh lahir anak sulong akak....
21/2/1994...
(Kalau dekat dah buat 'high five'..)

luahfikiran said...

SALAM,
TKASIH SHARING

sayangsayangibu said...

pakcik temuk
------------
w.salam, memang sangat berguna forum tu, kami berbincang dan saling memberi semangat untuk mendapatkan yg terbaik dan memberi semangat penyusuan ibu untuk baby
lain lain hal biasalah orang perempuan makan, shooping teringin mengidam semua keluar seronok masuk forum tu

sayangsayangibu said...

Kak erna
---------
tahun depan febuary masuk 2 tahun, tembam2 sebaya2 enariq kan?
sekarang semua dah besar

sayangsayangibu said...

pakngah
-------
sehari je jarak umur dengan enariq kot? ;p

sayangsayangibu said...

GB
---
Bestkan..paling best masa kami berkumpul di rumah salah sorang mama diorang seronok melayan gelagat anak anak

sayangsayangibu said...

kak aziezah
-----------
sangat beruntung untuk mencari ilmu yg bermanafaat kan?
masa kami samapai due memasing teruja nak tengok baby memasing ;p

sayangsayangibu said...

ibuintan
--------
baby memang comell.. ;p
bau lagi best ;p

sayangsayangibu said...

mama zara
---------
hehehehhe... dan dapat adik yang pertama kot?

sayangsayangibu said...

dr singa
--------
buat? hehehehe.. enpakwe kata kesian dengan sya dan enariq dan kakak kakaknya.... ;p

sayangsayangibu said...

Dato LF
-------
berkongsi bersama apa salahnya kan?