Monday, December 27, 2010 By: kasihibu

SEDIH PULAK....


Baru dapat sms dari enpakwe
katanya baru sampai di Langkawi 
enpakwe ada mesyuarat di sana rabu baru balik

eh........ nape pulak nih ye? selalu kena tinggal dengan enpakwe tak ada rasa camni pun

erppp...
serius ni sya sangat sedih..... rasa memacam..........

entahlah .........

sumber pakcik google


lambatnya hari rabu!!!!

20 jeJari meNulis:

Jiejah @ Iza said...

alololololo jgn sedih² .. nanti incik pakwe balik leh la peluk kuat². itupun kalau x berebut ngan anak² hahahaha

Yunus Badawi said...

Kenapa tak ikut sekali? Kan cuti sekolah ni. Bolehlah shopping di Idaman Suri dan Hj Ismail Group sementara enpakwe meeting hehehe

Yunus Badawi said...

Ada ketikanya mmg tiba2 kita rasa sedih yg teramat.

Saya pun pernah melaluinya bila outstation. Tiba2 terasa home sick padahal dah biasa keluar daerah kerana tugas huhuhu

Yunus Badawi said...

Sabarlah tunggu Rabu. Anak2 kan ada utk menjadi pengubat rindu.

kakcik said...

Nanti minta upah coklat dari enpakwe banyak2.. :)

Yunus Badawi said...

Ish dah banyak saya komen. Bagilah can org lain pulak hehehe

sahromnasrudin said...

jgnla murung huhuhuh

sayangsayangibu said...

mesti rebut punya dengan si KC....

silvertech said...

okla tu balik rabu...boleh tgk bola skali...haha

sayangsayangibu said...

YB1
---
Nak ikut tp tak boleh ikut sbb cuti tak lulus :(
pembetulan sya kalau ke sana cuma nak jumpa kawan2, sopin2 kureng tak minat pun nak berasak2
kalau nak bersopin2 ni sopin coklat je,
sbb tu masa duk sana dulu mana ada beli barang2 yg diorang borong2 nih, tak minat sbb tak suka menyimpan barang2 gitu bebanyak rasa semak...
sangat rugi kan?




YB2
---
kan...tetiba je sedih sayu, tah apa apa tah kan...
tp itulah namanya bagai isi dengan kuku kan?
ke itu namanya cubit peha kiri yg kanan pun rasa sakit.



YB3
---
anak2 ada, tp sunyi jugak

sayangsayangibu said...

kakcik
------
yg itu dah pesan awal awal lagi ;)
sya suka coklat putih ( susu) sodap...

sayangsayangibu said...

YB 4
----
hehehe..seronok kan dapat drop komen bebanyak.. ;p

sayangsayangibu said...

Shahrom
-------
entahlah tersodih pulak
macam tak biasakan?

sayangsayangibu said...

silvertech
---------
hehehe..baru ada kawan bersorak syokkk...
semalam tengok dgn enariq dia sekadar tengok je lah tak faham lagi kan
bila k'eja sebut gol dia pun sebut gol ;p

gadisBunga said...

pengaruh hormon tuuu....kikiki!!!

Hamizah said...

sy slalu camtu bila ditinggalkan..dah hilang kwn bergaduh..hehehe

sheila said...

no sedih2lah kak..
kato cubit peha kanan peha kiri terasa... kang en. pakwe akak pun menangih gak kek sano

sayangsayangibu said...

GB
---
sama tak dgn perubahan cuaca hehehe.. ;p

sayangsayangibu said...

hamizan
--------
kan..tak ada kawan gaduh2 manja, tak ada kawan merajuk rajuk ;p

sayangsayangibu said...

nest
----
sodih sbb......

masa nak tinggalkan akak ada krisis teluk pasal cd ct nurhaliza dia
uwaaa................ :(