Tuesday, December 21, 2010 By: kasihibu

Contest Si Cilik & Stroller

 ceria je duk diam kan?
  
Sya teringin nak join  contest ni..
sebab sya ada banyak banyak  sejibik keping gambar 
si Kakak Chantik duk dalam stroller tp sangatlah tak duduk diam..
untuk sertai contest ni senang je meh kita baca ye....
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Syarat-syaratnya mudah jer...mcm contest2 yg lain juga:

  1. Mesti menjadi follower kuntumz tau - OK .....
  2. Tajuk entry anda mestilah -contest si cilik dan stroller- YUP
  3. Letak banner di entry dan side bar anda dan jgn lupa linkkan ke blog kuntumz- BAIK
  4. Post entry gambar si cilik dan stroller nya...tak kisah lah mcm mana pun, jnji dlm gambar tu ada si cilik anda dan stroller...-YUP....
  5. Last but not least tinggalkan komen dan link anda2 sekalian di entry ini SAHAJA...
Senang kan??

Juri: kuntumz sendiri
Hadiah : tak sure lagi tpi kuntumz dah ada perancangan nk bagi hadiah yg menarik pd 3 org pemenang yg bertuah
Pemilihan : berdasarkan gambar si cilik yg comel...bukan pd jenama strollernya tau

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Untuk itu sya pilih gambar kakak chantik yang nih...

tengok menganga ngaga mulut sebab terleka ; )

masa tu si KC umur 1thn++
aiyak.... sangat lasak ooo..
kalau duk dalam stroller bukan boleh duduk diam

nak duk kan diam diam letaklah bebarang apa yg dia suka
biar dia leka membelek belek ke apa..kalau tak... hrrmmmm....

pernah sekali masa tu sya leka pilih barang dekat pasaraya
 letak si KC dalam stroller

tak sedar dia dah berdiri terus terjatuh
alahai..kesian ya amat dengan dia

nasib baik tak ada apa apa yg bengkak ke luka ke
kalau tak jenuh berjawab dengan enpakwe ; )

nota: stroller tu adalah dah berumur 9 tahun dari ayong sampai ke enariq ..
panjang umur betul stroller tu kan?


14 jeJari meNulis:

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

moga berjaya

Wassalam

kuntumz said...

dah terjah....mekasih join kontest....
good luck key

kak Erna said...

salam sya..anak2 akak dah beso beso semua..tak dapat la nak join contest..he he..
sya..maaf ye..akak dah tag sya tau..

al-lavendari said...

semoga entri awak ini beroleh kejayaan .. kc leko main kunci keto yo !

Mya Elzara Batrisya said...

Gud Luck Kak Cantik!!!!!

sahromnasrudin said...

sape menang kontest al-lavendari???

niesz said...

gud luck.. :)

sayangsayangibu said...

atuk
-----
w.salam..
amin
sya sesajo je sesuka.. ;p

sayangsayangibu said...

kuntumz
-------
terima kasih.. ;p

sayangsayangibu said...

kak erna
------
hehehe...tak apa kak nanti masuk kan cucu fulak ;p
TAG opss, nanti sya ambik ye ;p

sayangsayangibu said...

pakngah
------
terima kasih
sesajo nak meriahkan suasana
memang kesukan dio tu melopong mulut eh ;p

sayangsayangibu said...

mama mya
---------
tqvm ;p mya join samalah meriahkan suasana

sayangsayangibu said...

shahromnasrudin
--------------
YUS yg menang ada 2 orang lagi tak perasanlah pulak

sayangsayangibu said...

niesz
------
tqvm ;p