Tuesday, November 30, 2010 By: kasihibu

Mya Elzara 3th Birthday Giveaway

keluarga Mya Elzara

Sya nak memeriahkan suasana GA dari mama Mya Elzara
si comel ni  yang sambut hari lahir ke -3 sebaya nih dengan si kakak chantik... ;p
Tahun lepas si comel ni sambut besday di KFC siap ada goodies beg lagi.. ( errppp macamlah ada disana sebenarnya baca en3 je je masa tu.. ;p )

Mari kita reramai meriahkan b'day si comel ni jadi silalah klik di sini ye....


Syarat syarat adalah sangat mudah..... ;p

~ Jadi follower blog Mya Elzara Batrisya ~ lama dah ....
~ Buat 1 Entry yg Simple & menarik berkenaan GIVEAWAY ini
~ inillah hasilnya ;p
~ Copy & paste banner diatas ke entry & sidebar beserta link~ yup....
~ Tajuk Entry : Mya Elzara 3th Birthday Giveaway~ yup....
~ Linkkan entry anda ke bahagian komen Entry ini~ ok....... ;p
Contest bermula 30/11/2010 dan Tamat pada 6/12/2010 (Tepat Jam 11.59 Malam)


Mereka yang bertuah akan dipilih melalui cabutan bertuah..yang akan dicabut sendiri oleh Besday Gurl pada 7/12/2010..
hadiah hadiah adalah  tersangat sangat menarik
kalaulah terrrrrmenang yang utamakan...
errppppppp bolehlah di umpan si kakak chantik tidur  asing dengan  cadar pink yang memang warna kegemaran dia... hehehehehe  ;p 


13 jeJari meNulis:

kakcik said...

Semoga impian Sya untuk Kakak Cantik akan terlaksana. :)

Yunus Badawi said...

Oh nak suruh kakak cantik tidur kat katil sendiri ek?

Semoga Eja menang GA ni. Kalau takpun belilah sendiri hehehe

gadisBunga said...

moga berjayal :)

Mya Elzara Batrisya said...

Salam Kak,
Me kasih sgt2 sbb bg support kat GA yg D buat nie. huhuhu terharu sgt... terkuzutttt pun ada....hehehe....
Apa2 pun D doakan akak antara yg bertuah nnt yer...

Timer kasih sekali lagi yer kak..

I Lebiuuu!!!! :)

Mya Elzara Batrisya said...

Salam Kak,
Me kasih sgt2 sbb bg support kat GA yg D buat nie. huhuhu terharu sgt... terkuzutttt pun ada....hehehe....
Apa2 pun D doakan akak antara yg bertuah nnt yer...

Timer kasih sekali lagi yer kak..

I Lebiuuu!!!! :)

sayangsayangibu said...

kakcik
------
terima kasih, mudah2an
susah sangat nak suruh dia tido asing sbb nak tido celah keti ibu ;p

sayangsayangibu said...

YB
---
Mudah2an....iolah kalau x ada rezeki belilah sendiri... heheheheh ;p

sayangsayangibu said...

GB
---
TQ...tqq..... ;p

sayangsayangibu said...

Mama mya
--------
mudah2an ye...sesaja nak meriahkan manalah tahu ada rezeki si kakak chantik tu ;p
warna kegemaran dia selain dari purple

ibuintan said...

semoga berjaya... moga ada rezeki tuk kakak chantik

sayangsayangibu said...

ibu intan
---------
amin......

sahromnasrudin said...

salam ziarah..saya doakan awak menang kontest nie ya :-)

en_me said...

gudluck tewww..