Thursday, September 2, 2010 By: kasihibu

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT

opss..........


iklan daaa.............

pada sesiapa yang berminat untuk menikmati lapis sandora
sila hubungi  0172185627

coklat oren
strwbery
pandan 
bluebery
tiada dlm gambar cis coklat dan masam manis
wah... tiada dlm gambar   ; )
------------------------------------------------------------

sya akan travel balik ke kampung hari sabtu sesudah subuh

wah semangat nih.......................

kalau ikut semangat nak balik petang jumaat tu, lagi best

tp..kesian pulak enpakwe
awal awal lagi dah minta maaf, tak dapat nak ikut balik kampung hari minggu ni
sbb

enpakwe kena siapkan kerja pengiraan akaun untuk  gaji pada ahli PPK di kampung orang asli bukit perah sri cheeding tu
enpakwe memang sibuk kalau awal awal bulan dah faham dah, nanti kalau tak selesai sebelum  cuti raya, harus wajib telefon berdering, sms bertalu diorang tanya pasal gaji.

Jadinya perjalanan sabtu ni kira menyelam minum airlah opsss posa ;p

sya akan ke lukut untuk hantar oder kek lapis
jadinya dengan pertanyaan ada tak sesiapa yang berminat untuk mengoder kek lapis? terlanjur balik ni bolehlah sya bawakan

sesiapa yang berminat sila angkat tangan?
heheheheheheee....

sekian wassalam ..;p

11 jeJari meNulis:

Ibu n Abah said...

Sya..
selamat berangkat pulang ke kampung sempena hari raya...
bawak kereta berhati-hati...
Selamat hari raya buat sya sekeluarga...

kakcik said...

Salam Sya..

harganya macam mana kira? Sya buat sendiri ek?

Hati-hati di jalanraya dan semoga selamat walau di mana berada.

:)

sahromnasrudin said...

salam kak?? berapa regenya..kira camne??

Yunus Badawi said...

Banyak ke stok nak ambil order ni? Semoga ramai yg mengorder tahun ni.

Lukut tu rumah sapa, Eja? Kg bukan kat Bahau ke?

al-lavendari said...

memang minat .. tapi dah ada banyak .. orang serawak beri.

hati-hati di jalan raya !

fiddeOmar said...

kek lapis cis itu feveret! :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam K'eja;


nak !nak!

oren coklat tu sedap tak ?
nanti saya semes tau..

ckLah@xiiinam said...

Asslamualaikum...
ckLah datang untuk mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin...

Terimalah kad ucapan maya di blog ckLah...


Jumpa lagi selepas Ramadhan melabuhkan tirai.

InsyaAllah.

sayangsayangibu said...

akak
-----
terima kasih,memang tak sabar nak balik kampung ni




kakcik
------
harga dari rm25 tidak termasuk pos, berat 600 grm melainkan masammanis 450grm
terima kasih,moga sya selamat sampai.



sahromnasrudin
---------------
w.salam
harga dari rm25 tidak termasuk pos, berat 600 grm melainkan masammanis 450grm


YB
----
Alhamdulillah...
Lukut rumah kwn yg order kek ni

sayangsayangibu said...

pakngah
--------
Alhamdulillahrezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari ;p



fiddeomar
---------
samalah kita, akak memang pantang jumpa itu cis ;p



reen
----
kek lapis memang sangat sedap... ;p

en_me said...

masyukk tewww.. uhuhu