Monday, August 23, 2010 By: kasihibu

MASALAH SEKARANG.....

nak kata sombong............? siapalah daku... : (

nak kata lupa diri.............. ? siapalah kita..... : (

nak kata hilang ingatan........ ? uikss dah ke tanjung harapan , bahagia rambutan  dah ; )



Sya minta ampun maaf selamat hari raya banyak banyak pada semua kawan kawan di alam bunian maya ni...

1- sejak pindah rumah ni, line strmix tak ado......
2- enpakwe tak mau guna digi ke, celcom ke, maxis ke...
3- acer diserang  virus

jadi segalo aktiviti internet adolah terhad
di tempat kerja pun kekadang je boleh on, boleh melayang layang ke blog kawan kawan,
sbb ada waktu sya  memang tak ada masa langsung

sbb tu sya berdiam diri
sbb tu tak dapat menjengah, mengacau bilau kan blog kawan kawan

uikss...sekso jugak ye...
hehehehehe... kira macam demam lah........
demam windu
terasa windu
macam orang bercinta
hehehehehe.....


itulah kan penampar jepun internet
mandi basah , makan kekonyangan jadinya.......

jadi kepada semua......fahamilah alasan alasan yang sya senaraikan
pada yang menTAG sya akan cuba selesaikanya
Insya'allah....
 

17 jeJari meNulis:

cheqna said...

salam
betul..boleh meroyan jadinya cheqna kalau tak dop line tenet ni
takpe...nanti dapat la tu...=)

kakcik said...

Salam Sya..

jika begitu keadaannya, tak mengapa. Semoga masalah problem yang melanda itu dapat diatasi nanti... :)

Ibu n Abah said...

sya...
akak pun windu nak baca kisah sya...
takper.. pelan2...
nanti kita jumpa lg...

Yan said...

it happened to me seminggu seblm posa dan seminggu selepas posa.. Mmmg dendam rindu gitu..mcm mat gian lah gamaknya

Rozali said...

Salam Ramadhan Sayang Ibu

sudah kena demam internit le tu
buat manusia, mana ada sempurna


selamat ulang tahun kpd kak ngah
lambat sikit

Wassalam

alfa juliet said...

takpe2 kami paham

Yasminhamid said...

patut la lama menyepi....

ckLah@xiiinam said...

Owwhhh...ini puaso mayo namo eh...



:)

al-lavendari said...

patutlah pong sonyap jo .. tak apo solosaikan dulu masalah tu ! nanti boleh qadha !

Catwoman said...

Salam SSI @ K`eja.....

Bykkan sabar ye.....mmg ghuper inilah line tenet.
Tak habis2 sempot.....huhuhuhu.

:)

rynas said...

ohh..faham...faham...patutlah lama menyepi..kejap ada kejap takder

mamawana said...

Salam visit....

Hehe.....pindah umah baru...pc meragam, merajuk, windu....streamxy, celcom...slow....lappy terpadam2....fuhhhh.....windu blogging kan....

ibuintan said...

salam sya,
patutlah tak berapa nampak kelibat sya sekarang...
memang demam rindu jadinya kalau sehari tak jenguk blog kan..

takpe sabar2 dulu..

kak Erna said...

sya..sabar aje lah ye..mudah2an..masalah sya akan dapat diselesaikan

Mak Su said...

wah, ni mmg bikin trauma

kak long said...

jaman skrg,klu xdo tenet ni blh mati kutu dibuek eh...huhuhu

DrSinga said...

rasa meroyan kan!!!!
:)