Tuesday, June 8, 2010 By: kasihibu

KAKAKRAZZ ( mamarazzi ) YANG CILIK........


KC jurugambar  (mamarazzi) cilik...

Suka sangat  tengok air tu


Cantikkan?
( hari sabtu )
Hambik..sebab  Muhammad Amirul hari hari sya sampai dirumah along. 


KC sibuk suruh ambik gambar
 ( hari Jumaat )
---------------------------------------------------------------
Kisahnya sejak Muhammad Amirul boleh keluar wad hari Rabu tu,
jadinya hati sya meronta ronta nak jumpa anak buah baru
Hari Jumaat  lepas sya ambik anak dara dari sekolah terus F1 ke rumah along .

Sampai di lokasi Bangsar  South tu memang cantik water fall buatan manusia tu
Masa tu sya sedang memandu, si KC suruh ambik gambar 

KC:Ibu ambik lah gambar air tu, kakak suka...........
Ibu: Mana boleh ibu nak memandu, suruh kak Ngah yg ambikkan

Tetiba dia buat aksi macam ambik gambar guna h.phone mainan dia
Puas sya gelak anak beranak
issshhhh...issshhh..isshhhh... bijak bijak.....

Sampai dirumah along, sya suruh dia tunjuk gambar yg konon2 dia ambik tu,
lepas tu dia tu pun layan

KC: ni...cantik tak bu?
Ibu: cantikk........pandai adik ambik gambar
hehehehehee...layan yo lah......... ;p

10 jeJari meNulis:

Yunus Badawi said...

Belikanlah KC kamera. Boleh asah bakat dia

Ibu n Abah said...

Sya...
nampaknya anak dah menurun ilmu maknya... (ambil gambar..)

DrSinga said...

lepas ni...ajar dia blogging pulak tau!!!
:)

sayangsayangibu said...

YB
bila dapat kamera ditangan dia, memang penuhlah memori kad kamera tu,semua objek dia snap.

AKAK
dimana kuah kalau tak dinasi kan kak... ;o

DR
hehehehe...nasib baik dia tak pandai menulis lagi
kalau tidak berebutlah ngan sya

Mak Su said...

saya baru jwb tag kasut, http://ceritakosong.blogspot.com/2010/06/tag-kasut-dari-sayangsayangibu.html

Mak Su said...

bijak si kakak cantik ni.... :)

DrSinga said...

saya lum jawab tag kasut..
lalalala....
*muka gilti*

sayangsayangibu said...

maksu:
ok tq... ;p
tang maksu sungguh lawak, gegelak sya baca tadi.

Doc:
tak apo, sya tunggu
hahahahaa.... ;p

Yunus Badawi said...

Dr buat saya tiba2 rasa gilti jugak huhuhu

sayangsayangibu said...

YB..
hehehehe... tak dapek nak tolong yo.. ;o