Saturday, June 5, 2010 By: kasihibu

Baca resepi, cuba buat nasib baik habis

Cakkkkk...hehehhe panjang tajuk...
sambung terus bawah ni  ye... ;p

Sambal tu tak pernah buat lagi tp walaupun sambal tak berapa nak menjadi......
Mee sup memang selamat dalam perut memasing, enariq  kita menyuap dia pun siap mintak..
nakk..nakkk..nakkk.... sangat chomeellll...muuah enariq.. ;o


Hari jumaat 28Mei...
ohhh lama sudahhhhhhhhh........


Sya cuma buat mee sup utara stail
tak pernah buat lagi sambal utara tu, selalu guna sambal kicap je,
tp hari tu dah teringin nak guna
resepi sup utara sambal pedas tu...


layan gambar dulu ye..... ;o

mee sup utara stail.. ;p
nyumm..nyummmm... 

mee kuning buatan khatijah bumiputra punya....
awah awah buat semak dan perasa
sambal merah pedas meletuuupp..... boommm!!!!

 sup tulang..
Resepi ada di sini.........IZANMAN

Ceritranya sya macam dah malas nak buat en3 sekarang nih,
sbb tak sempat benar benarnya....nak menjengok blog2 list dan tinggal jejak pun tak sempat

Hari ni dah mula cuti sekolah, program adalah sangat penuh
dengan jemputan kenduri kendara di serata Selangor Darul Ehsan...
Wah.....macam Menteri pulak
heheheheeee......

wakil menteri lah katakan.... ;p

Sekian..selamat bercoti..cotiii......... 

7 jeJari meNulis:

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

abang puji
anak2 puji sedap
kira dah menjadi le tu

Wassalam

kak Erna said...

salam sayang ibu..kalau dah menjadi dan sedap tu..bagi la resepi..he he..akak suka juga..kalau makan kat restoren mintak mee sup utara ni..

sayangsayangibu said...

w.salam atok

tak adalah best sesangat, tp best sangat sangat saja..
(puji diri sendiri)


kak Erna

Akak klik di IZANMAN tu, terus link ke resepinya.
Selamat mencuba...

Mya Elzara Batrisya said...

kak Eja.. terliuuuqqq lah.. kalau rumah kita berjiran sure D datang bwak pinggan kosong.. kikiki

eimma"s said...

nak skit

eimma"s said...

nak skit

DrSinga said...

selamat mengumpul kolesterol ..
:)