Thursday, May 27, 2010 By: kasihibu

TERPANA.............................



APA YANG BOLEH KITA DIPERKATAKAN

TENTANG PERKARA INI?

10 jeJari meNulis:

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

Alhamdulillah
saya tak beli kasut tu

Wassalam

nino said...

saya jugak tak akan beli kasut itu

matahatijiwa said...

salam..ye ker kak??nnti saya check kasut tu...baru pakai sekali..x cam sgt ler...kebetulan atau disengajakan??

kak Erna said...

salam sayang ibu..sama ngan rozali..tak beli kasut tu..tapi terkejut juga.,tq bagi tahu..

Ibu n Abah said...

salam sya...
yg ori ker?.. kat kasut croc akak cuma tulisan croc jer... nanti balik, akak check yg anak2 punya dan suami punya...
geram sungguh, mcm2 cara org kafir nak hina islam...

sayangsayangibu said...

Atok:
w.salam..
tp sya dah terbeli
dah set nak kikis saje lambang tu


Nino:
Kalau tak tengok bebetul tak perasan kan?


Matahati:
Tak pasti kebetulan atau disengajakan...


Kak Erna:
w.salam..
Sya lagi terkejut, rasa sedih pun ado..

Akak:
mungkin yg ori kot..x pasti.
macam2 cara orang kafir mahu menghina kesucian Islam.

ikan emas said...

yg ori atau yg kat pasar malam tu??

Pok Li said...

Semoga pihak yang berwajib ambil tindakan wajar. Sudah beribu kali agama kita bukan saja dipermainkan tetapi dipijak.

Yasminhamid said...

subhanallah... memang terkejut amat.. terima aksih sudi berkongsi..

silvertech said...

tq for sharing...sib baik kasut crocs anak sy takde logo buaya...sbb local punye...

kurang ajar kan sape yg buat logo tu...sama2lah kita boikot..kalau ade logo gambo buaya jgn beli...