Saturday, May 29, 2010 By: kasihibu

OPSS...NICE ko? Malulah pulak... ;)

 Award dari......ALFA
Terima kasih ye.... ;)



1.Apakah yang bermain dalam fikiran kamu sekarang ?

Sedang terfikirkan kakak sulung sya yang mungkin akan czer hujung minggu  nih,
sebab baby sonsang..
sangat risau..harap harap semuanya selamat dan berjalan dengan lancar...


2. Nama samaran kamu ?

Sangat banyak...
Zaman belajar - Eja
Zaman gila gila remaja - Jaja
Zaman femfuan melayu terakhir - Siti , Sha
Zaman la ni- mano mano pun boleh

3. Berikan 3 orang yang kamu sayang

-  Sya
-  Sayang
-  Semua

4. Panggilan untuk si dia

Jawapan ado   DISINI

5. Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang

-Tak pernah impikan apa apa pun.......

6. Blog mane korang suke follow?

Semua blog yg dlm list tu aku follow setiap kali ada update (amik terus jawapan nih..aci tak?)

7 .Bagi awards ini kat 15 blogger lain dengan penuh penghormatan :

 KALAU BOLEH SYA NAK  BAGI PADA SEMUA YANG BELUM ADA AWARD NIH..
AMBIK YE...TQVM.....


opsss...sah sah terlobih dari 15 orang...

5 jeJari meNulis:

Pok Li said...

Tahniah kerana dapat award tahun 2010.

Yunus Badawi said...

Cantiklah blog Eja. Itu sebab dpt award.

Saya segan nak ambil award ni dari Eja walaupun ada tawaran terbuka sbb blog saya tak cantik huhuhu

rynas said...

uopss dpt award ekk...bestnyer

alfa juliet said...

eh kenapa tak annouce sapa yg bagi award kat u...hehee

sayangsayangibu said...

pok li
itulah orang dah bagi ambik ajelah...pok li ambik le..sya bagi pada sesiapa saja...


YB
errppp...cantik ko?adehh...sya rasa ini adalah blog yg simple
tak kira apapun yg berlaku YB wajib AMBIK...
(PAKSAAN NIH)

Rynas:
Ambik juga...semua akak bagi ;p


Alfa:

[Image] Award dari......ALFATerima kasih ye.... ;)

Ha...tak habis baco ye..tu atas tu ada tulis tu...hiaappp... ;o