Tuesday, May 18, 2010 By: kasihibu

ISTIMEWA UNTUK.....

                                   Nur Aisyah @ Ayong.......

Ayong.......

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-9 Tahun

Dah besar anak ibu nih..

Kadang sangat boleh diharapkan untuk tolong masak di dapur
Bertuah juga dapat anak sulung perempuan ni..

Masa sya mengandungkan ayong,
Sya duk asing dengan enpakwe, sya di Dungun dan enpakwe di Langkawi

Mula mula disahkan mengandung, sangat sangat gembira sya balik dari hospital terus buat sujud syukur

Tp mengandung dengan suami jauh dimata dekat dijiwa..

Asyik sodih je, sikit sikit menangis, sikit sikit meleleh air hidung air mata ni, yalah dah berjauhan kan..
mengada lebih

Hehehehe.....sekarang .....jangan marah ayong ye, sbb masa ibu mengandung perangai ibu gitu, jadinya ayong pun jadi g2lah..sikit sikit sedih.....sikit sikit merajuk.... ;o (pesanan untuk diri sendiri)

Masa mengandung ayong jugak sya asyik2 pengsan..asyik2 pengsan
tak sedar betul, tetiba je gelap mata dan rebah sangat bahayakan...
sebab tekanan darah adalah sangat rendah

Ayong lahir di Hospital Selayang pada 18hb Mei 2001 jam 1606hrs hari Jumaat penghulu segala hari.
Sedangkan sya dah tak boleh travel dari Langkawi masa last jumpa doktor hari rabu tu, dah kena masuk ward pun, tp sya tak mahu bersalin di sana sbb tak ada siapakan nak jaga
ialah anak sulung mana nak tahu apa apa pun, jadi petang tu juga kami gerak .
Nasib baik ayong tak bersalin dalam perjalanan... ;o


Ini kad hari lahir yang Atika buat untuk ayong.

13 jeJari meNulis:

Kauthar said...

Happy birthday untuk ayong dari aunty kauthar ye..semoga membesar sebagai anak yang solehah..penyejuk hati ibu dan ayah..AMIN!

thunbergia said...

sungguh sweet kanns,
hepi besday wat ayong tuh,

salamm,

DrSinga said...

selamat hari jadi yang ke 9 Ayong!!!!

Jiejah @ Iza said...

hepi besday gak tuk ayong , moga jadi anak kebanggaan mama & papa :-))

Ibu n Abah said...

Sya,
tolong ucapkan "Happy Birthday" buat Ayong...
seronokkan.. tiap anak berbeza kisah masa nak melahirnnya....
kesakitan mengandung dan bersalin itu adalah salah satu nikmat yang ALLAH berikan pada kita sehinggakan boleh menjadi penghapus dosa....

Pok Li said...

Selamat Hari Lahir Ayong. He he he. Saya dah hampir lupa tentang cerita-cerita anak semasa kecil. Mungkin saya perlu menulis kembali zaman-zaman manis itu.

Kauthar said...

Selamat Hari Lahir ayong..semoga menjadi anak yang solehah..permata hati ibu dan ayah yee..

matahatijiwa said...

selamat hari lahir untuk anak akak!!mesti akak seronok n bahagia tgk anak membesa di depan mata...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

happy birthday ayong

xiiinam said...

Selamat harijadi Ayong....

rynas said...

wah dah besar anak dara..pasni leh dapat menantu pulaks ahaks..

thunbergia said...

oke haku dah jawab TAG kasut bagaii ko, jgn cakp haku sombong erk, ;-P

salamm,

sayangsayangibu said...

Terima kasih buat semua, belum kesempatan untuk bagi ayong tulis sendiri ucapan ucapan yang diterima
mungkin lepas periksa.. ;o