Monday, May 17, 2010 By: kasihibu

Syok sendiri pengantin berinai di malam......

Syok sendiri pengantin lamo berinai di malam......

minggu..................

heheheheee......muleh gitu?

Bilo tengok gambar nih senyum sendiri, hahahaha..tak pasal pasal buku jadi latar belakang ;o


Taraaaaa.......... ;o


Ini adalah en3 syok sendiri

teringin pulak nak berinai..sangat comot sebab sendiri melakar tu

nampak sangat tangan tidak seni dan guna inai segera

Itupun cuma sebelah tangan aje, kang kalau 2-2 belah lebih dari perantin pulak... ;p

Amaklumlahkan.............

Bulan june ni...............

Setakat nilahkan................

Antara kad jemputan yg diterima

Baru.................. banyak ni sebelah  jari + 1 jari sebelah dari sya dan enpakwe terima undangan majlis perkahwinan

Biasanya kami dapat tidak kurang dari 15++ kad undangan, tunggu ajelah mesti ado punya, sebab enpakwe kan duduk di  kawasan, di Daerah Kuala Langat ni ada banyak buah kampung, ada riburaban Ahli PPK, uiksss....memang jenuhlah kami ni, kadang sehari sampai 3 buah rumah...sampai tak lalu dah. yg ponting tak masaklah kan hari tu.

Undangan kena penuhi, kalau tidak mesti diorang tanya kenapa En Munir tak datang ke majlis diorang, itu belum lagi kad undangan dari rakan rakan  sekerja enpakwe   di  LPP Selangor dan N9 dulu yang nak khawinkan anak anak, ialah rakan sekerja adalah hampir2 baya dengan FIL. Lokasi sah sahlah seluruh pelusuk Negeri Selangor. Penat weyyyy....berjalan...........  tapi yang ponting adolah konyang... ;o

Semoga semua pasangan pengantin baru semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..
Amin...........

12 jeJari meNulis:

Kauthar said...

memang banyak betul la jemputan kahwin bulan june nnti..tk terkira dah..nak kena buat jadual lak ni kang takut tertinggal mana2 kenduri lak

DrSinga said...

banyak lah salam kaut nih....
:)

ayah,ummi, farish said...

hr tu masa family day husband maya, ader dpt free utk buat henna nie,,,,tp x sempat lak nk gi buat,,...tgk org buat..cantik sgt2

Ibu n Abah said...

salam sya...
betullah.. dahmula terima kad jemputan sini,sana dan sinun...
ada rezeki dan sihat.. dapatlah penuhi... Insya'Allah.

Amy Syaquena said...

wah2 ibu bukan main lagi..org lain nak kawen tapi dia pulak yg sibuk berinai..bukan main lg amy kata ibu tapi amy pun same...diam2 sudah ngeeeee:)

alfa juliet said...

huish banyaknya kad jemputan...sy tak dpt satu pun....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

matahatijiwa said...

selamat makan nasik minyak cuti sekolah ni...hehe

Yasminhamid said...

mak aih.. banyaknyer jemputan.. kenyang makan nasi minyak

Mak Su said...

saya ambik dah tag, tapi simpan dulu ;)

Rozali said...

Assalamualaikum sayang ibu

bersemagat ibu
orang alin belum kawin,
ibu dah berinai

tapi tak apa
untuk enpakwe kannnnn

Wassalam

rynas said...

uhh teringat masa kahwin pakai inai itu jerlah pakai pastu tak penah pakai dah

sayangsayangibu said...

Kautar
ialah kesempatan cuti sekolah, tp sekarang nih tak cuti sekolah pun ada gak kenduri, tiap hujung minggu.

Doc
Itulah, kaut yang terkaup..hehehehe

Ummi
apa lagi, buat le...bukan selalu pun

Akak
kalau diizinkan bolehlah sampai...Insya'Allah

Amy
berpantang nih apa lagi jangan lupa minum air daun inai

Alfa
Ada nanti tu, kalau tak ada akak bagi kad untuk jemputan adik kawen bulan October nih..

Matahati
Akak tunggu kad dari cikgu pulak o;

Yasmin
Konyang....

Maksu
TQ....

Atok..
hehehehe...sesekali sajok ;p
enpakwe sah sah tak mou buat g2..

Rynas
Apa lagi pakailah sajo hehehe..