Tuesday, September 24, 2013 By: kasihibu

GEMBENG SANGAT....

Hari sabtu pagi di meja makan sedang sarapan

Topik: dimana nak berpantang

Itupun boleh gembeng 
Teruk betul emosi ni

Banyak sebab kenapa antaranya

1- masih belum berpindah duduk bersama, isteri disini , suami di sana,anak anak akan bersekolah & macamana sya nak uruskan KC tahun satu dan Ariq pra sekolah tahun depan?
Ayong menengah & Atika UPSR
Ahhhhhhh.....tension!!!!


2- lain lain sebab....buat masa ni

Biarlah di dalam hati dan antara sya ,enpkwe dan anak anak saja yg tahu

Mungkin ada masanya sya akan kongsikan...mungkin

Oh sebab kan sya gembeng tetiba

Abang ariq dah salahfaham dia ingat enpkwe marahkan sya
Tak pasal pasal abang ariq cakap dengan ayahnya
"ayah..janganlah marah ibu, jangan gaduh gaduh kesian ibu"
Sambil lap airmata ibu yang berjurai jurai....

Hai....lah hai...bila nak tidur ni?


Sent from Samsung Mobile

6 jeJari meNulis:

nyanyisunyi said...

Hah!! silap entry akak komen hehe..
jangan gembeng sgt nanti baby ikut gembeng..kesihatan kena jaga..mudah2an Allah beri jalan penyelesaian dan permudahkan segalanya..

Puan Ida said...

semoga dipermudahkan segala & diberi jalan penyelesaian yg terbaik
dah follow blog ni no.275
jemput follow blog saya ye
umielman.blogspot.com

ibuintan said...

banyakkan sabar ... terjejas emosi baby juga nanti

Pokok Manggis Depan Rumah said...

semogadi mudahkan urusan akak..

ohpanduan panduan said...

semoga di mudahkan urusan.. sabar akak yea.

makchaq said...

Salam Sya..
tengah tunggu hari la ni ye..
mesti dah tak sabaq nak tengok baby kan..