Tuesday, September 17, 2013 By: kasihibu

DAH 30 MINGGU

hrmmm....kejapan saje dah 30minggu
hai lah..... satu keperluan pun tak ada lagi
sebab? hrmmmm....tak jangka kan nak ada si kecik lagi
anak anak dah besar jadi tak rasa nak ada yang kecik
nak buek camno? dah rezeki kayo dengan anak

tp mental dan emosi masih tak stabil
rasa macam....ntahlah tp macam macam

kesihatan diri pun tak tip top
berat badan susut,tekanan darah rendah

kacau betul emosi 
sebab tu tak dapat tido lagi ni

padahal pagi ni kerja dah menunggu nak buat kemaskini fail persempadanan kawasan dari sg sedu ke kg tali air dalam bentuk power point

esok orang atasan nak tengok,petang tu nak bg bos tengok dia setuju ke tidak dengan hasil kerja tu

hrmmmm.....banyak betul yg ada dalam fikiran sekarang ni
bila nak tidor ni?

kambing biri biri putih..mana kambing ..? mana kambing .....? nak kira kambing sebelum tido untung untung senang lolap (",)
eh?ia ke kira kambing boleh lolap?



Sent from Samsung Mobile

9 jeJari meNulis:

Ibu n Abah said...

Akak pun sdg mengira kambinh
Tah bila nak lelapnya...
Ekekekekek
Apapun
Take care sha...

Kakcik said...

Semoga jiwa sentiasa tenang. ..

Yunus Badawi said...

Alhamdulillah rezeki tu.

Kerja tu kerja juga. Tapi kesihatan jangan abaikan. Untuk diri dan untuk baby tu.

Khai♥Rin : anies said...

jg kesihatan lek lok kak

kasihibu said...

Akak
-----
Hari ni pun sya nak kira kamben jugak
Tak boleh tidur otak berfikir je

kasihibu said...

Kakcik
-------
Terima kasih
Mudah mudahan sya sedang pujuk hati sendiri jugak
W.pun adamasanya berbelah bagi

kasihibu said...

YB
--
Terima kasih atas nasihat
Insya`Allah sya cuba perbaiki diri

kasihibu said...

Khairin
--------
Terima kasih dik...

nyanyisunyi said...
This comment has been removed by the author.