Saturday, June 22, 2013 By: kasihibu

AKTIVITI DAN MENU INI HARI.

Dah lamaaaaaaa...sangat tak basuh ruang parking depan nih
Sementara ruang parking satu ni kosong sbb kereta accident di bengkel lagi
hrmmm...makan masa lah nak siap tu..
pagi tadi sya meringankan tulang basuh dan cuci grill sekali habuk debu
sambil tu simbah simbah badan BLB bg buang debu je pun
nak basuh tak larat bumbung tinggi baik hantar kedai car wash
dah siap operasi woiihhhh....penat ...penat ....penat ... penatlah sangat!!!
jadinya t.hari tak masak
pagi dah ada sarapan nasi goreng je merangkap makan t.hari lah tu
lepas tu untuk malam ni kita makan mee gorenglah saje ye...
rezeki asal kenyang kan?
jemput makan......

2 jeJari meNulis:

gadisBunga™ said...

udang besor besor!!!

al- lavendari said...

datang hujang selesailah tu ..

* fesbuk awak saya tak dapat kesan !