Wednesday, September 12, 2012 By: kasihibu

DAH PUAS GELAK TERBAHAK BAHAK TADI , JADI NAK KONGSI PULAK KISAHNYA

 
Ini namanya monyet LORIS


kesian monyet ni terpaksa menyorok dekat situ kan?




hrrmmm.....macam macam......(,")

18 jeJari meNulis:

Acik Erna said...

Assalam Sya..ish5 he he..

al-lavendari said...

fokus betul mata dia ..

* datanglah ke blog pakngah sekarang kerana blog Sayangibu ada disebut.

Dr Singa said...

hadoiiiiiiii !!

gegar gegar perut aku yang !!!

sibbb monyet tu tak suka makan telor!!!

kakcik said...

Alamak! tak lemas ke monyet tu?

TF said...

bolatt matanya akak..ehhe..kesian betul..

kasihibu said...

Acik erna
---------
itulah pasal sya gelak baca akhbar tadi, w/pun semalam punya
kesian monyet tu ;p

Kakzakie said...

Hihi... Sya... kakak tak dapat bayangkan monyet tu bergumpal dlm seluar dalam dia:)

kasihibu said...

pakngah
-------
comel kan? tapi kesian monyet tu dijadikan mangsa
*sya dah masuk td..
penjelasanya adalah zaman it kan kita mana pernah jumpa kenalpun dengan it lah saja, berjumpa? hrmmm walaupun rumah sekangkang kera jaraknya belum tentu dapat berjumpa beramah mesra seperti di alam maya kan?, tapi sya adalah seorang yang peramah hehehehe..sila percaya (,")*

kasihibu said...

doc
---
hahahaha...betul doc gelak gegar perut kesian makhluk comel tu
sib baik lah kan?hahahahha..kalau tidak lainlah pulak tajuk berita tu nanti ;p

kasihibu said...

kakcik
------
monyet tu pun tak terkata dek sempitnya ruang tu

kasihibu said...

TF
--
comel jugak kan?

Adry@Daun said...

As salam Sya,
Yg dlm foto ni dikenali dgn nama kongkang. Org Kelantan panggil dia kera duku sbb mata bulat mcm buah duku kot. Kongkang spesis terancam dan dilindungi sepenuhnya. Masa kecil2 dulu selalu jugak tgk kongkang atas pkk. Biarpun nmpk jinak dan colem, ia akan menggigit utk pertahankn diri jika terancam. Kongkang ni haiwan nokturnal. Aktif waktu mlm, siang hari dia tak berapa nampak.

Ibu n Abah said...

Akal sengkat ni.. Pikir yg tidak2 jer....

kasihibu said...

Adry
-----
Yup masa google td dia tulis nama tu jugak hrmmm.... Kalau menggigit maknanya pak arab tu terselamatlah kan?

kasihibu said...

Akak
-----
macam macam kan?

kasihibu said...

Kakzakie
----------
Kesian haiwan tu jd mangsa kan?

Cho Zila said...

itulah pasalnyer tak pasal-pasal..

rieda_ffya said...

xleh tgk lak..