Tuesday, July 10, 2012 By: kasihibu

BAHAYA BETUL SI ABANG NI

Bahaya si abang ni,
Hari ni isi   rm 10 petang dah tinggal sen sen je
Semua kerja si abang ariq, geram sangat

Sebab tu sya suka sorok telefon
Tp sorok sorok sangat, bila enpakwe telefon dah berkali kali tak angkat
Last sekali enpakwe kata
Buang saja telefon tu kalau telefon tak angkat, sms tak balas J

Lagi satu bahaya si abang ni dia forward sms sms dalam telefon tu
Aduhai dah berapa kali sya terkena
Paling terbaru  dia forward mesej enpakwe  dekat isteri bos
Aduhai wey…malu

Tahunya sebab isteri bos yang bagi tahu pasal mesej  tu
Di  kata amboi..romantiknya

Bila sya semak balik Ya Allah......
siap ada mesej balas lagi  “ Tp kita bukan awak punya sayanglah.”
Perhhhhggg………………mano nak lotak muka dik!!!!

ps: abang pun pernah wassap DOKTOR SINGE ;p

17 jeJari meNulis:

sayadankamerasaya said...

dia pernah wassap dengan kita!!!!

hehehheeeeeee

kasihibu said...

Doc
---
hehehehhe.....(,")nasib baik dia tak forward mesej jugak aduhai...

kakcik said...

Alahai abang...

habis rahsia ibu! ;-)

Kakzakie said...

Hahaha... Ariq memang special Sya. Manalah dia tahu, yg dia syok main tekan-tekan. Kelakar juga bila sms diterima boss Sya...

kasihibu said...

kakcik
------
kadang sya kata dengan dia, nanti ibu buang telefon ni
tp dia sengeh je, bila dia dah pegang telefon tu, dia dail ikon yg ada gambar ayah
sambil lari dia kata "abang nak cakap dengan ayah"

kasihibu said...

kakzakie
--------
kalau dia layan ultromen boleh habis beteri, ada satu malam dia you tube ultromen sampai tertidor, sya pun tak sedar jam berapa dia tidur, tak larat nak menunggu dia ulang ultromen tu

malu jugak rasanya kak tp nak buat cmno abang punya pasal tu

faraherda. razalan said...

Hehehhe...teringat Aydin sbb die pun suke benor men tepon sy. Klu dikunci pun, die pndi je godek smpi unlock. Hopefully, ley sorok tepon tu dr mata abang. Heeee!

~ yus ~ said...

hihihi, adohai kak, pandai dia ya...

mmg kena simpan dan sorokkan tepon tu kak...

kasihibu said...

farah
-----
sebelum ni akak lock jugak, tp jadi gitulah tu yang biarkan tak lock lagi, tp dia begabega pulak ikut kepandaian dia.
sorok sorok pun susah tak di sorok pun susah, habis camno? ;p

kasihibu said...

yus
---
itu lah pasal... sorok pun bermasalah pada ibu pulak

@cu SaYaNg said...

habis terbongkar rahsia ibu..hehehe

KhaiRin : anies said...

heheh sabo je la kak

cheqna said...

hahahaha
sabo jela

kasihibu said...

acu
---
itulah pasalll...sekarang setiap mesej tu akk lock jugak jadi tak boleh di forward dah

kasihibu said...

khairin
-------
sampai rasa nak guna telefon yang lama tu saja, senang tak berebut dengan abang

wahida said...

mmg bahaya ni..hehe...

kelakar lak baca bila sms sampai pada bos...haha...

kasihibu said...

cheqna
------
memang pun kena sabar...