Tuesday, January 10, 2012 By: kasihibu

SEMAK SAMAN

Baru saja selesai membuat semakan saman BGK,BHC dan BLB

alhamdulillah....tiada secalit saman pun buat masa ni

di sebabkan berjauhan ni, belanja petrol berganda ganda 
itu belum lagi cerita servis kenderaan tu,
 tayar pecah, tayar bocor
aduh.....
tekanan jugak dibuatnya

yang terbaru enpakwe tercium FWD, 
nasib lah cuma BGK je yang luka tapi taklah berapa parah 
walaupun terbang melayang jugak RM tu...

kadang sya rasa sampai naik malas nak memandu, letih...
agaknya itulah juga yang enpakwe rasa ye


nota: betul tak sayang..........?

7 jeJari meNulis:

al-lavendari said...

alangkah seronoknya kalau ada pemandu peribadi kan ?

Pok Amai-Amai said...

Wahhh! Ada 3 eh?

Amy Syaquena said...

eh sama la kita kak , amy pun baru check saman sebab travel baru nie ada nampak speed treed..hari2 saya check takut terkena..

Sz said...

Semoga Allah berikan rezeki yang lain pula ye kak...

saya pun baru hari tu dok tayar pecah tu dah terasa melayang ringgit2 malaysia..apatah lagi akak ditambah dgn ulang alik lagi...

~mak encik|sz~

ainnoraini said...

nak check jugak ni...kot2 ada pulak..lagi la megigil tangan ni nak kuar duitnyaa..huhuhu

Anaa said...

tak cek lagi, tapi confirm ada satu saman, kena masa kat parking.. huhu..

KhaiRin - anies said...

sy da semak 2 bln lps...