Wednesday, November 30, 2011 By: kasihibu

RABU MALWARE

KLIK UNTUK PEMBESARAN YG NYATA...

dah lama sya dapat komen pasal nih, 
tapi sebenarnya sya pun tak tahu nak buat macamana

selalunya sya klik di bahagian proceed anyware tu saja..


ada apa apa nasihat dari pakar?

12 jeJari meNulis:

Kakzakie said...

Sya kena panggil budak IT tolong buatkan sesuatu. Kakak kalau bab IT tak pandailah...

kakcik said...

Kakcik kalau bab2 virus ni, memang kakcik 'failed' :(

Azrul Hisham said...

cari dan remove/unfollow link blog http://jmrblackfingger.blogspot.com tu...setel masalah..

Dinas Aldi said...

Tu la, akak pun tak reti..ni tekan kalut2 lagi macam haritu..

Yunus Badawi said...

Saya takde nasihat sebab saya bukan pakar. Blog saya pernah kena malware ni. Sensara huhuhu

DrSinga said...

buang link jmrblackfinger.blogspot.com

Daddylicious said...

ntah...selalunya main blah jer...:)

@cu SaYaNg said...

so far acu buka blog akak tak penah pula kena malware nie

Anaa said...

KI, selalu dapat messej ni bila masuk blog awak.. kita proceed jer.. so far ok jer.. takde pun jangkitan virus ke penyakit ke kat laptop ni..

Amy Syaquena said...

betul la kak setiap kali buka akan kuar amaran tue...

akuzle ayu said...

akak, dh jd kt sy arituh... nsb baek Azrul yg perasaan so ikutilah apa yg dinasihatkan beliau tuh...

kasihibu said...

kakzakie, kakcik, azrul, dinas, Yb, doc singa,daddylicious,acu sayang,anaa,amy dan akuzle ayu
------------------------------
terima kasih...sya dah buang link yg di cadangkan oleh azrul, nak tanya jugak
ada lagi tak virus tu ye?