Friday, June 24, 2011 By: kasihibu

RAGAM TELEFON.

Nak dengar lagu raya sepanjang tahun
dail talian yang 017 tu
( tak bertukar ganti dari tahun 2005 lagi )

nak dengar bunyi klasik dail yang 013 tu saja

bunyi jam pulak : tepat 5.30 pagi
Thank You Allah  maher zain
 ( kalau ada nada dering demi masa tu bagus jugak kan? )

bunyi ringing pulak  strlight tears
kim yu kyung korean lah pulak (,")

bunyi mesej pulak
dil ne yeh kaha hai
hahahahaha...sekali berindustan lah pulak!!!!!


erppp...sorry en3  ni dah tak ado idea (,")

22 jeJari meNulis:

Kakzakie said...

Kalau nada dering ditukar boleh keliru. Anak-anaklah biasanya yg merajin tangan mereka menukar nada...

kakcik said...

Oho... kakcik malas nak buat bunyi yang lain2.

Tuari nada dering lagu Maher Zain 'for the rest of my life' - ramai pulak guna nada yang sama. Sekarang tukar balik ke Tobat Maksiat Wali Band. :)

sayangsayangibu said...

kakzakie
-------
betul kak, sampai boleh tertanya bunyi telefon siapa tu
anak anak sya si kak ngah yang rajin menukar

sayangsayangibu said...

kakcik
------
kadang bosan jugak dengar nada yang sama

sya suka nada yang ada unsur2 nasihat macam tu, beringgat melalui hiburan ok jugak kan?

musollahehsan said...

SALAM,
KAKCIK, CUBA DENGAR LAGU "MOTHER" OLEH SAMI YUSUF ! BEST !

sayangsayangibu said...

dato LF
-------
w.salam
Betul tu sya pun suka dengar lagu tu.

sahromnasrudin said...

ingat nak cite psal jenis2 henpon td heheheheee

sayangsayangibu said...

SN
--
dah tak ada idea

suri solehah said...

kira ada ide lagi tu hehe..kalau nada dering ni anak2 suka main..jap dia tukar itu jap lagu ini..sampaikan org call kita tak perasan..ingat tepon kawan2

Sz said...

bunyi alarm pagi saya "doa bangun tidur" kak!

maiyah said...

assalam..

tepon sy si ank asyik tukar bagai sampai naik pening dah.. protes le nk henpon bru utk dia hehe :D

gadisBunga said...

saya pun tak gemor tukar bunyi ringtone.

tapi kalau tiba musim takde keje, memang bersilih ganti jugak ringtonenye. hihik~

Amy Syaquena said...

Amy dah bertahun pakai nada dering yang sama je...

zino said...

idea yg bernas ni hehe

ibuintan said...

akak setia dengan lagu Maher Zain je... malas dah tukar2

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Takpe k'eja, janji ada entri.
hehe...



*dulu rajin jugak tukar2 ring tone. sekarang ni memang malas.. huhu.

sal said...

anak2 saya suka tukar nada dering hp saya..sampai tak perasan telefon ku yg berbunyi..
kdg pula dibisukan hp itu,sampai org marah2 napa tak angkat tel..

Amy Syaquena said...

salam kak ,

kunjungan di malam minggu semoga akak baik2 aje ye..

zul permatang badak said...

tak kisah, asalkan berbunyi......

Zaitun said...

Kak Zai selalu keliru kalau nada dering gunakan lagu,ingat lagu dari radio penatlah hp tu berbunyi.

shahjiehan said...

suka tgk cite KCB... boleh nges o0o0o.... hehehhee

shahjiehan said...

eh..salah tmpat komen...