Tuesday, April 26, 2011 By: kasihibu

BILA NADI SUDAH TIADA………

tajuk
Macam tak agak agak (,”)

Sebenarnya sya nak bagitahu
Dulu dulu sya rasa macam terganggu dengan henpon ni

Ialah….

Dulu enpakwe  walaupun cuti tp telefon sentiasa di hubungi dari pejabat,
Pasal sawitlah, pasal pinjamanlah....
Pasal segala pasal…..


Lepas tu enpakwe kata mulai tahun ni dia tak mahu dah layan setiap panggilan
luar dari waktu pejabat dan semasa dia bercuti kecuali dari tuan pengarah.

Nak di ceritakan dalam en3 ni adalah



Oh…bila henfon ku dua-dua R.O.S.A.K……..

Tak lancar betul hubungan di alam talian hayat kan?
dan akibatnya no telefon kakcik,YB,Pakngah dan reen dah hilang dalam simpanan
Matik kutu

Dah lah rosak di tengah bulan

Godek2 duit
sumber pakcik google




Beli henpon nih……



Cukuplah .......

Asal boleh guna



Murah tu…



Rm 140 dah dapat 2 buah henfon



Errppp….org2 dah tak guna henpon ni yo?



Sya ado….

Ado sesiapa lagi yg ado? (,”)

17 jeJari meNulis:

~ yus ~ said...

boleh je kak, saya pun tak guna henpon canggih, guna motorola biasa je, asal boleh tepon n sms sudah..hehe

Aku Ibu Muda said...

moza pun pakai hp ni lagi :)

sheila said...

laki den pakai tipon ni lah kak dulu...dijamin kental, tahan lasak... baling, jatuh gedebuk dari tangga... no hal

cuba jatuhkan smartfon tgk..kalo tak bederai..pastu tingtong hang sana sini

Yan said...

memang susah kalau hp buat hal..kena block je dha mengelabah..hee

Yasminhamid said...

saya ngan husband pun pakai tepon ni jer sekarang.. sejak tepon ilang ari tu..

shahjiehan said...

jom baca dan komen Jom Balik Kampung. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Peri PiA said...

ade org guna lagi, ;)

hubby saya

Dinas Aldi said...

Prinsip saya ialah, beli hp yg sesuai utk keperluan diri sendiri. kalau kita nak yg canggih boleh surf internet, email, masuk fesbuk bagai, carilah macam yg kita nak tu. kalau kita tak perlu yg canggih, nak yg simple saja, pun carilah macam yg kita perlu tu. yg penting hp tu menepati keperluan diri kita, cukuplah, kan?

sayangsayangibu said...

yus
---
memang pun asal boleh, sbb yang penting adalah boleh dihubungi kan?

sayangsayangibu said...

wani
----
heheh..akk ada geng ;p

sayangsayangibu said...

Nest
----
memang kental, tak payah ghisau enariq melontor telefon dah
iss..yg duo tu enariq yang merosakan, bak kato enpakwe," u tak boleh pakai touch skrin tu, nanti anak sentuh guna kaki je."

sayangsayangibu said...

k'yan
-----
betul tu, sbb sya yg penting mesti calling2 enpakwe pasal urusan anak anak, bila telefon dah tak ada susah sanagat2....

sayangsayangibu said...

min
---
sonangkan?fungsi pun senang jugak, walaupun nampak gitu, ada radio dan lampu suluh gak ;p

sayangsayangibu said...

shahjiehan
----------
ok... tqvm ;p

sayangsayangibu said...

peri pia
--------
fungsi mudah dan yg penting boleh di hubungi kan?

sayangsayangibu said...

dinas
-----
sama cam akk, tp lemah sikit sbb henfon tu tak ada fungsi kamera dah lah kamera yg di baiki tak ambik lagi.

shahjiehan said...

hehehe...maju!