Sunday, February 13, 2011 By: kasihibu

KRAPP....KRUPPP...KRAPPP...KRUPPP.....

hehehehehe...

apa bunyik tu?






taraaaaa...................

v

v

v



v

v

v

v




ini dia........



Sesiapa yang berhajat nak merasa keranggupan rempeyek ni sila  sila....

KLIK DISINII....



tertakluk kepada terma dan syarat


Sya nak TAG
rempeyek nih pada 

3.kak long..


nota : ada beberapa lagi hutang TAG nak kena punggut nih.. sabar ye ;p

14 jeJari meNulis:

Piasara said...

amboii..lama tak makan rempeyek ni,nk buat tak pandai,kena order la noo..

DrSinga said...

aku batuk !!!!!
kenot !!

jedi said...

sodap tempeyek....

sayangsayangibu said...

piasara
-------
heheheh...order jgn tak order
di kuala langat nih banyaklah produk IKS camni

sayangsayangibu said...

doc
---
calitt..... meh kita batuk secara jemaah ;p

sayangsayangibu said...

doc
---
calitt..... meh kita batuk secara jemaah ;p

Kakzakie said...

Sayang Ibu,

Kalau kena tag tu dapat rempeyek free ke" Hehehe....

Yan said...

sedap tu.. tp akka tak leh makan bebanyak..gatal tekak..

al-lavendari said...

pakngah memang tak boleh tahan dengan rempeyek .. ia suatu benda yang terjadual sebagai mesti beli, kalau terjumpa.

tapi banyak penjual rempeyek sekarang kedekut .. ada ke patut ikan bilis dia orang letak separuh jer !

sayangsayangibu said...

jedi
----
nak cuba masuk link tu , mana tahu kok dapat barang sebalang dua ;p

sayangsayangibu said...

kakzakie
--------
kalau ada rezeki boleh je.. klik link tu ;p

sayangsayangibu said...

k'yan
-----
kalau batuk lagi tak boleh layan kacang kan?

sayangsayangibu said...

pak ngah
--------
nasib nasib juga
ada jugak peniaga yang tak berkira pasal kacang dan bilis ni
sodap punggut kacang dan bilis dlm rempeyek kan?

cikceriacorner said...

salam akak..

bestnye..nak jugak tempeyek tu