Thursday, January 6, 2011 By: kasihibu

MEH KONGSI G.O.L.A.K....

Tadi sya masuk rumah pakngah



alaahhh......pak ngah rumah yang besar tu, atas kaki bukit tu....... ;p

sya komen en3 nih...

nak tahu pakngah jawab apo?


Blogger sayangsayangibu said...
mungkin dia cuba nak lari
lepas tu tak dapat lari
lepas tu buat buat nak terjun tingkap
lepas tu tak sempat terjun
terjatuh sendiri
kira kemalangan kot?
entahlah yang pasti hanya Dia yang tahu
January 6, 2011 12:00 PM


al-lavendari said...SAYANGSAYANGIBU

INI KENA TANYA YANG EMPUNYA BADAN .. SAYA SERAHKAN TUGAS BERAT INI KEPADA AWAK. BOLEH ?
January 6, 2011 12:06 PM


Hahahahahaha....sya golak

sbb..
teringgat masa duk asrama  dokek S'ban  dulu dulu

hari minggu dah bosan tak tahu nak buat apa
berkumpulah 4-5 orang kengkawan
kito orang main 
nih..... 
     
v

v

v


spirit,spirit of the coin.spirit,spirit of the coin.spirit,spirit of the coin...

sumber pakcik google


uiksss gila betul.......
tp itu lah kerja gila yang sya buat
nak buat camno kan?

 duk asrama, nak keluar perabis duit pulak
harapkan biasiswa berapa sangat masa tu kan?

sambung cerita pasal komen pakngah
erppp....

tak bolehkan buat cara tu
untuk kes kes yang
misteri ye?


* sya cuba membayangkan*     ;p...................





17 jeJari meNulis:

kakcik said...

Hehehe... kakcik pun pernah main mainan tu... tak pernah rasanya kena rasuk pun... :)

kuntumz said...

emm kiter pun penah main spirit tu ms kat asrama...kata depa berhantu dan dia akan tunjukkan kebenaran klo nk tau apa2..tp ntah lah main pun sje jer suka2..tak seronok pun..hehhee

azieazah said...

Tak leh lagi nak bayangkan. Perut penuh terlajak kenyang.

Nak tidor dululah...

sayangsayangibu said...

kakcik
------
hehehe...seronok kaget je memasing kekonon duit tu menunjuk arah.. ;p

sayangsayangibu said...

kuntumz
-------
rasanya semua orang pernah cuba mian kan?

sayangsayangibu said...

k'azie
--------
itu macam ke?
tidur dulu ye... ;p

kak Erna said...

sya..ada pengalaman tu..tu sebab boleh bayangkan he he..

al-lavendari said...

masa dulu pernah juga main .. antara percaya tak percaya.

rumah besar atas kaki bukit ?

yang mana satu ni .. atas bukit ke kaki bukit ?

make up ur mind !

juelee said...

salam..

nak minta tolong vote..

http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/kekawanku-sayang-please-vote-saya-trip.html

cikceriacorner said...

salam akak..sy takut nak main spirit tu..hehe

sheila said...

den x ponah main ni kak...takut "dio" x nak balik. sbb den donga2 cito kengkawan..yolah den blaja duduk asrama pun lopeh SPM...

ibuintan said...

pernah main tiba-tiba hujan turun dengan lebat, kecut semuanya

sya..datang terima award ye

sayangsayangibu said...

kak Erna
---------
; )




al-lavendari
-------------
tak sangka pakngah terjebak..
pakngah rumah tu bawah kaki bukit putus
tp atas bukit lavenda kan? ;p

sayangsayangibu said...

juelee
-------
maaf akak lambat buka blog, tak sempat nak vote, haarap ada peluang menang





CC
---
heheheh....sesaja sesuka ;p

sayangsayangibu said...

nest
-----

hehehehe... sesajo melayan cabaran kengkawan.




ibuintan
--------
harus berhenti tu, takuttt.....
tq..award tu, nanti sya ambik yo ;p

al-lavendari said...

ok .. alasan boleh di terima, walaupun ia merupakan alasan orang yang sudah terjebak. hehe

sayangsayangibu said...

pak ngah
--------
hehehehe... ;p