Thursday, December 30, 2010 By: kasihibu

SOTONG.........


Sotun goreng gudel


Nyaris warga INDONESIA tak kenduri sotong  hari nih…. ;p

Syabas kepada pemain kebangsaan dan juga Indonesia

Yang paling di kagumi ialah sikap
para pemain yang saling mengambil berat dan tidak mencetuskan sebarang ketegangan..
Syabas kepada semua yang terlibat……………



walaupun begitu piala tersebut tetap menjadi milik Malaysia..

Alamak..lepas ni ramailah pak nujun belalang  yang bela sotong kurita tu.. ;p

10 jeJari meNulis:

ckLah@xiiinam said...

Tahniah untuk kita...

ibuintan said...

panjang lae umur sotong tu..


tahniah juga untuk team malaysia

Amy Syaquena said...

sikap macam tue la harus di tunjukkan..cool je..

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

tahniah...
sekarang perempuan dah ramai minat bola...

Wassalam

Yan said...

Alhamdullilah pemain2 kita cool je.. Siap pakai kereta perisai tu..

Yan said...

Tahniah Mesia....

ieda said...

memang semua ramalan benar kan .. tahniah buat kita semua .. :)

salam kenal dari akak

kak Erna said...

salam sya..ada ramalan sotong jugak ke..he he..

sayangsayangibu said...

ckLah
-----
Tahniah untuk semua .. ;p


ibuintan
-------
hehehehe...kalau tak kenduri sutunlah ;p

suka tengok game semalam.

sayangsayangibu said...

amy
---
yup betul, seronok tengok semangat kesukanan diorangkan?



atuk
----
w.salam
atuk sya dari dulu2 masa bebujang lagi suka masuk stadium, sepupu FRU,masuk stadium free...;p