Thursday, December 30, 2010 By: kasihibu

EN3 SPECIAL MALAM NIH... ;o 77777

Wah.............tak sangka.......
kunjungan malam ni semata mata nak selesaikan sedikit kerja yang tertunggaklah kan...

sambil tu mengintai dari kamar di sebalik tabir ke blogger tegar yang ramah tahap YB nih..

sangat sesuailah menjadi seorang yang pemarah peramah kan dah tag line tu YB yang berhormat





Walaupun sya belum ketemu dengan orangnya , asyik ada halangan sajo......
rasa memula ingat nak ke rumah terbuka di rumah YB,
tp malam tu kereta pulak bercium di Tol 50cen bulan raya tu,

sbb kereta tu merajuk nak di tukarganti yang baru  dah tukar pun tengah bulan nih.....
Alhamdulillah sekarang selesa lega lah anak anak..
dan kereta yg tu masih ada di rumah sedang mencari pembeli yang sudi.. ;p
opsss dah termelalut pasal kereta sudah......


Ok balik pada YB ni, lepas tu ada jugaklah beliau melawat tapak projek di Bukit Tinggi ,
pun tak dapat jugak kenal kenal muka
ada jugak beliau ke rumah SIL tak silap di Bukit Cheeding nih, tak pulak menyinggah di rumah sya dekat Taman Sejahtera Sg Jarom nih.... tak sudi kot?

Sya dah berapa kali bertelefon dan ber sms kalau ada perkara nak di tanyo2  atau sekadar say hai hai..saja
nak tanya arah jalan ke Kepong sebab nak ambik kereta di bengkel.
tanya pasal harga teket Water word S.Alam
hehehehe..dah namo eh YB kan.....
Haraplah semua tu tak mengganggu enYB ye... ;p

Pasal apa sya suka masuk ke blog YB


Pasal apa ye?
pasalllllllllll.........
v

vv

v

hehehehe...tak percaya cuba drop sembang sembang tu,
mesti YB layan punya, lagi satu drop komen bebanyak

YB layan jugak...

apa lagi yek?
alahai dah buntu pulak.......

sobab
hati adalah girang sebab.......
  • . Esok nak bercuti cuti Malaysia bersama keluarga adik beradik dan mak ayah.....
daaaaaaaaaaaa........lov u all of u bebeh..... ;o

nota:YB jugak adalah antara e-sahabat yang terawal berfollow blog sya nih.. tq YB.. 
dan tq jugak pada semua yang sudi memfollow sya.... *senyum* 

9 jeJari meNulis:

azieazah said...

Ya, dia pernah juga tinggalkan komen di blog Kak Azie...

Pok Li said...

Ciri-ciri seorang YB

al-lavendari said...

dengar cerita yb nak hadiah swift kepada pemenang ..!

tahniah in advance.

al-lavendari said...

Blogger sayangsayangibu said...

pak ngah jangan lupa cari tapai ubu goreng yg sodap tu ye... ;p

ini yang ingin saya tanyakan.

'ubu' tu apa ?

sayangsayangibu said...

k'azie
---------
memang peramah kan?YB adalah antara barisan depan yg follow blog sya nih ;p

sayangsayangibu said...

Pokli
------
kan....?hehehe..
manalah tahu melekat nama YB tu ke gelaran sekali

sayangsayangibu said...

Pakngah
-------
hahahahaha.... sangat kayo itu YB..;p
kebetulan saja mlm tadi sya ada kerja yg perlu diselesaikan



pakngah lagi
------------
;p sangat salah ejaan yo...
ubu ubi..
sah sah BM dapat 9 agak eh !! sapalah tu kan ? *malu*

kak Erna said...

salam sya..sya ke pemenangnya..tahniah sya..
apa agaknya hadiah nya anti ye..rezeki tahun baru tu.

sayangsayangibu said...

kak erna
--------
terima kasih, bukan sya sorang je ibu intan dan beberpa lagi kalau tak silap 4-5 orang kot...
makno eh YB kena beli switf 6 buah termasuk atika punya
hahahahaha.....