Saturday, December 18, 2010 By: kasihibu

Contest Si Manjaku Comel


terima kasih  wani   dan syida TAG  k'eja untuk masuk contest ni 
maaflah sebab sangat lambat nak buat
sekarang ni masa sangat sangat terhad dan
menyepi pun sebab enariq adalah tidak sihat 
sedang demam meragam sesangat nak melekap je dengan haba ibu nih
dah lah makan ubat sangatlah payah pulak ....
last last tadi enpakwe buatkan susu enariq dan campurkan ubat ubat sekali 
hehehehe fadan muka enariq habis jugak  dia minum susu tu ...;p 

opss tervevel fulak..

ok syarat2 nak masuk contest nih
sila klik disini untuk lebih lanjut... 


1- Jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. Ok.... ; )
2- Anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) – inilah blog sayangsayangibu
3- Buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) – dlm pembikinan

4- Tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) – Ok
5- Last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... –Ok
6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... – enariq lagi 6 tahun nak 7 tahun  ; p

7. Tag rakan2 anda 5 org...
 mangsa mangsanya :-
Sya tengok baby  Ar-ryyan tu baru divotakan tp tetaplah chomelkan......
tetiba terjumpa gambar enariq yang votak dan chomel gak ;p

hehehhe...sapo lagi nak puji anak sendiri kan?
Gambar ni sya ambil masa tahun pertama enariq sambut raya,
  rumah terbuka SIL , umur enariq masa tu baru 6 bulan+ masih menyarap je lagi,
masa tu ibu dan ayah mengisi perut makan2 anak di damparkan je 
hahahahah...vuruk tul perangai ibu kan?

                                           

enariq votak vulat nangis lapar nak susu ibu 
ajak balik, siap pegang kunci kereta lagik  ;p 

 
 yang ni enariq dah besyar, dah setahun++
gambar raya gak ni, syawal ke-2 tak silap
kali ni dia pegang kucing pulak dah tak mao balik


Ok lah Ryyan..dah besar nanti buat vambut votak macam abang ariq ye..
encem.....tak payah nak sikat sikat sebab vambut adalah pacak!!!!
heheheheh ;p

14 jeJari meNulis:

kakcik said...

Botak pun kacak, kan? :)

alfa juliet said...

org yg awak tag no 3 tu dia bukan cikgu...

ibuintan said...

botak, pun botaklah... moga ada rezeki enariq

sayangsayangibu said...

kakcik
----
botok comel kan?
seksi hehehehe..

sayangsayangibu said...

alfa
-----
ye ke?alahai akak ingatkan dia cikgu tau..tq ye dah betulkan ;p

sayangsayangibu said...

ibuintan
-------
heheheh...suka buat dia mcm botak senang nak urus rambut tu kan?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yeh tengok pic memaang manja dan cumeli dia

sayangsayangibu said...

brutalsolo
----------
dan enariq pun sangat brutal jugak..kalau mengusti kakak2 mesti nangis punya ;p

Amy Syaquena said...

As'salam...

Botak2 tue mengancam kak , semoga ada rezeki untuk si comel nie...

Pok Li said...

Saya dah semakin botak. Ha ha hak.

sayangsayangibu said...

amy
---
sbb tu akak suka rambut dia macam tu comel aje ;p

cikceriacorner said...

comelnye..:)

sayangsayangibu said...

pok li
-------
botak pun botak lah..tak payah nak bersikat bagai kan?

sayangsayangibu said...

ceriaconer
----------
tq...yg pasti botak baby adalah chomel ;p