Monday, May 3, 2010 By: kasihibu

Masa untuk..............

Sekarang adalah masa untuk memunggut dan membawa balik AWARD

Terima kasih bebanyak kerana memberi award
issshhh...rasa cam segan pulak
yelah tak ada apa apa pun dlm blog nih
menulis sekadar syok sendiri atau meluahkan apa yang terpendam dan terbuku di hati

Yang pertama adalah daripada  -eNA-

Macamana dapat link eNA nih..?
hehehe...dalam kotak borak -YB-
Tak tahan dengan ayat eNA  terbang melayang , saya terus klik link dan follow
Masuk ke blog eNA memacam makanan berjenis2 ado.....
alahai alangkah best nya sekiranya berjiran dengan eNA

hari hari ketuk pintu sambil hulur pinggan kosong
hahahaaa..... tak malu kan? ;p

Ok ini award yang cantik tu...

Kata eNA, award ni dia cipta sempena menyambut hari pertunagan dia
Ada gak eeek...orang sambut, sya tak sambut pun
Kadang hari lahir pun sesaja buat buat lufer...

Sesiapa nak award gini kait je link Ena ye, tak rugi pun, berbaloi baloi..bila lapar masuk je dlm blog dia pasti akan bertambah lapar lagik... hehehehe. ;p

PS:eNA, Sya selongkar en3 lama Ena, nak cari resepi mee rebus...
------------------------------------------------------------------------------------------

AWARD yang ke-2 ialah dari 

-Cikgu nih..-.

Sangat comel cikgu nih
nampak lemah+ lembut
terserlah sifat sebagai seorang pendidik

Sya memang suka dapat link dengan cikgu cikgu nih
kalau boleh nak cari lagi ramai ramai
seronok baca pengalaman mereka.
Anak anak sekolah kan, sekurang kurang kta tahu apa, bagaimana nak cari punca sikap anak anak nih.
sangat asangta membantu terutama dapat link dengan - HM Cikgu AIDA- 

Sangat sangat suka dengan aktiviti di sekolah beliau
rasa macam nak tukarkan anak anak kesana pulak, nasib baik jauh.... hehehehe

oklah terlalu panjang pulak en3 nih

Pada siapa sya nak beri AWARD nih?
Kalau boleh pada semua blog yang sya dah kait dah sangkut, dan ikut..

Sebab semua blog yang sya masuk dan baca tu adalah menarik dan sangat menarik

 Susah nak pilih pilih nih, dalam susah susah yang ni jugak terpilih...harap terima ye..












Sya harap dan sangat berharap semua ambil ye janganlah tak ambik, nanti kita merajuk..., sudi sudikanlah
Terima kasih.....

7 jeJari meNulis:

rynas said...

APAT AWARD MACAM MENANG AIM PLAKKAN HIKHIKHIK....

al-lavendari said...

TERIMA KASIH ATAS PERNGHARGAAN ITU. SAYA TERHARU. TAPI SAYA NI RABUN I.T. SIKIT. TAK RETI NAK AMBIL.

Yunus Badawi said...

Salam Eja.

Terima kasih kerana sudi memberi saya award ni. Mcm anugerah AIM pulak hehehe

Nanti saya cari kontraktor (anak saya) utk bawa balik award ni ke blog saya.

E-na Zarina said...

Salam k'eja...
tq sudi ambik award bawa balik...resepi mee rebus belum sempat publish lagi kak...biasanya kalau masakan panas2 ni susah sikit nak snap photo..ramai askar menunggu nak ngap! he he

DrSinga said...

tenkiu Eja!!!
nanti kita ambik..
:)

alfa juliet said...

banyak nya award....kalah ft

Liya said...

hehehe mekasih kakak....kita amik ye...