Monday, April 26, 2010 By: kasihibu

Tahukah anda?



Tahukah anda sekelian

Kerana sya tidak tahu dan baru tahu errrpp...bukan dah tahu bertukar tp tak ingat dan tidak ambil tahu

Sebuah kawasan di Kuala Selangor
yang telah menggunakan nama  BATANG BERJUNTAI setelah sekian lama tetapi telah di tukar ke nama BESTARI JAYA

Jadi jangan jadi seperti sya, akibat tidak ambil tahu, sya telah tersesat bagat dan mati kutu errppp tak ada pun bela kutu
di Kuala Selangor, apabila papan tanda telah di tukar ke BESTARI JAYA

Sekian untuk hari ini.

notas: Sya belum ada kesempatan untuk berkongsi tentang tok wan, 
sangat sedih melihat keadaanya :(

6 jeJari meNulis:

Mak Su said...

kalau nak gi perak or coming back from there, boleh singgah tengok firefly

Yunus Badawi said...

laa nape tak tanya saya? Itu laluan saya bila nak balik ke kampung emak Adam.

Batang Berjuntai tu bunyi lucah sikit. Itulah sebab ditukar kpd nama lain huhuhu

sayangsayangibu said...

maksu
betul tu, masa tu nak g Bidor cari jambu batu yg tak de biji tu
sodap tu makan dengan kuah rojak ;p

sayangsayangibu said...

YB
batang berjuntai tu kan klasik

bestari jaya tu macam area2 putrajaya pulak

Sayang.Ibu said...

hahhh??? Yer ke?? Mak pun x tau nokss... thanks sbb bgtau..hahahaa

sayangsayangibu said...

kembar se tag'

ha..begitulah ceriteranya ye..
kita kongsi bersama ;p