Tuesday, March 5, 2013 By: kasihibu

SEBABKAN ABANG SUKA MENCAKAR....

Sekarang abang  memang suka menconteng
Pantang jumpa alat tulis

Alahai anak...
Makanya petang semalam sya gigih beli kan whiteboard dan marker pen

Maka dengan pesanan tulus ikhlas dari ibu buat abang...
Tulis dan cakar dan conteng disini saja ye abang, jangan tulis dan conteng di dinding lagi

Penat telinga ibu dengar ayah "menyanyi" (",)

Abang : ibu abang lukis gambar lipas
Ibu : Arkkkk.....lipas abang tak ada mata takutttt......!!!



Sent from Samsung Mobile

6 jeJari meNulis:

azi said...

Anak akak yang besaq panjang pun suka menconteng didinding biliknta lagi..macam2 yang dilukisnya...:)

p/s akak waktu anak kecil memang akak biarkan satu dinding kat rumah untuk depa melukis dan menconteng...bila dah besaq tu, kalau buat lagu tu lagi, kena pulas telinga la, he..he...:)

syafiqakarim said...

hihi ikut kan aja budak2

MulutPayau said...

teringat masa anak2 kecik dulu, habis dinding bilik dicontengnya..macam2 ada....nak buat macam manakan...biar jer lah...hihihi

Zareda Norman said...

anak zar pernah sekali conteng dinding.. Abah dia suruh dia rub balik denganpemadam sampai teridur tepi dinding.. Langsung dia serik.. Selamat dinding.. Tapi mmg suka lah sangat meconteng..:-)

Chibi Maruko said...

kalau masuk sini mesti terhibur dengan lagu :) abang suka mencakar macam makcik chibi jugak hahahha, apa nama kat fb, nanti kita cari sebab my gb private takkan jumpa kalau search nama.

yan's cottage said...

salam kenal....singgah follow sini...