Monday, September 20, 2010 By: kasihibu

SERBA SALAH

Nak diteruskan ke nak di tutup?

serba salah betul

kadang macam malas tp

bila sehari tak menjengok rasa ketinggalan pulak


mana tak bila di tempat kerja merayau rayau dialam maya  bila sempat, bila tak sempat tu memang tak sempat sesangat

ialah kerja wajib diutamakan

di rumah pulak bila dapat line free dari balai raya/ dewan serbaguna tu nasib nasib aje
maklumlah line sesat (yb punya line tu)


Jadi dengan masa yang sangat terhad makanya kekadang hati ni macam tawar pulak nak beron line


 

9 jeJari meNulis:

al-lavendari said...

janganlah tawar hati .. kalau awak tawar hati, saya pun nak tawar hati jugalah.

kakcik said...

Pemilik blog selalu berfikir macam tu... kdg2 rasa nak tutup..kadang2 sayang....

Tak payah tutup la Sya, bila rajin dan senang.. update.. kalau tidak, rehat dulu. :)

kak Erna said...

sya..sekarang ni..dah ada malware pulak..banayk blog tak boleh masuk..sedih kan..kena remove sementara..

penjejak maya said...

salam,

dahulukan yang menjadi keutamaan dulu nak online ikut kelapangan kita ..:)

ibuintan said...

bila sempat jenguk, bila sibuk sabar dulu...

jangan putuskan silaturrahim yg baru bermula...

sahromnasrudin said...

salam..buat yg wajib dulu huhuhuh

gadisBunga said...

takpe, kami memahami. :D

Rozali said...

Assalamualaikum Sayang Ibu

pendapat saya kena teruskan disamping tugas seorang ibu dan isteri diutamakan

hubungi saya rusa6446@yahoo.com

Wassalam

Yunus Badawi said...

Kalau tak sempat kat blog, boleh sambung di fb.

Saranan maut namanya. Harap jgn terpedaya.

Saya skrg dah sibuk di blog dan fb. Mungkin sbb itu kena serang malware. Biar insaf sikit ngeee