Saturday, July 24, 2010 By: kasihibu

Kerepek House Kanchong Darat

Dina, ayong, KC, dan k.ngah

minmin dan enariq

 
Min dan enariq yang tak ada mood


Hah....ambik...berkelah terus bebudak ni dlm kedai tu.. ;p

enariq dengan makwe
menantu kerepek house adik era ;p


Sajak tui, dah lama dah gambar nih nak di en3 kan..
Sesiapa yang nak beli kerepek beraneka jenis raso dan rupa silolah
datang ke Kuala Langat Banting nih, berurusan di kerepek house

Harga dan rasa adalah di jamin, tp kalau musim musim rayo..
.haruslah kena cepat kesana sbb kerepek adalaha sangat laris,
sampaikan kalau kita nak beli tu, kena order dulu.

Lagi satu kalau nak kenduri kenduri tu, buat buah tangan silo lah berurusan dengan kerepek house ni  Pn Era dia ada menyediakan hemper dan  pack gift sekali

Ini bukan iklan yo...cuma nak kongsi sajo..sesiapa yg berminat silo tulis di kotak berbual bicaro...lain lain akan diserahkan kepado empunyo kerepek house.

7 jeJari meNulis:

Ibu n Abah said...

sya...
iyolah...
rayo dah nak tibo...
bulehlah den 'oda' banyak2...
nanti bagi nombor talipon sekali yo...
buleh den tanyokan tompatnya
den tak biaso arah ke Kuala Langat ni...

kak Erna said...

sya..dulu2 akak biasa pergi sendiri..kemudian tu..oder je ngan kawan yang asal dari kancong darat tu..tapi selalunya..2 minggu lagi nak raya pun tak pernah dapat...

alfa juliet said...

x promote tapi ayat mcm promote jugak..heheheh

Yunus Badawi said...

Meniaga kerepek ni boleh untung kalau kena gayanya. Di Tg Karang pun ada org jual kerepek.

Kat Banting kat sebelah mana tu?

Amy Syaquena said...

salam...S'ibu

amy datang terjah sini sambil baca entry...erm amy selalu beli dekat kilang dia je kak dekat sepang...ma suka sangat makan kerepek2 nie..

en_me said...

masyukkk tewww.. ehehe

sayangsayangibu said...

Akak
----
Sya pun beli disini kadang di tempat lain jugak, sbb di K.Langat ni ada banyak pilihan.
Untuk kenduri bulan Oct ni pun dah kena order kot, sbb masa tu kan musim raya lagi.
No tfun tuan kedai tu ado, nanti sya email


Kak Erna
---------
Betul kak, kadang diorang duk berulang ulang, tak dapat jugak


Alfa
----
Tak ada apa pun, akak cuma berkongsi tempat tempat yg biasa pergi saja..
sesiapa berminat boleh saja tunjuk tempat, gambar tu pun bawak kawan buka both di Bkt Jalil cari produk kepek kepek tu.


YB
--
Sya tak pernah berniaga kepek lagi, tak sempat nak re-pack masa ado, tp malaz lobih.


Amy
---
Kalau ke Sepang tu singgah singgah lah di Jenjarom nih.

en_me
-----
tokey masyuklah...rezeki berniaga
Sya cuma jual kek lapis yo..minat? hehehehee... ;p