Saturday, April 17, 2010 By: kasihibu

Aktiviti keluarga

Ayah: sedang buat kerja pejabat, yg dibawa balik..(biasalah tu)
Ayong: sedang buat ulangkaji, dan buku kerja yang ibu beli
Atika: sedang buat kerja jugak macam ayong

Ariq: sedang tido, selepas ayah buat susu terus lena
Ibu: lepas sediakan bahan untuk dimasak sekejab lagi
ibu terus duk depan nih, baca blog dan komen blog yg ibu link, buka email x ada lagi  balasan dari YB dan buang yg dah dibaca dan buka "mukabuku", dan sesekali jerit ayong n kak ngah sebab bergaduh, layan perbualan ayah.

mana si kakak chantik?
mmm....si kakak chantik macam biasa hari ni dia  ikut mama.

bosan pulak bila baca aktiviti hari nih
oklah aku nak masak
ikan jeket belah seksi , sayur bayam merah masak lemak, ikan bilis sambal campur tempe
cukuplah tu kot...

tadi sarapan goreng pisang dan aku terajin buat jus tembikai kuning
wallah...sodap gak jus tembikai kuning ye.... ;p

2 jeJari meNulis:

xiiinam said...

Bersama keluarga...
Saat paling membahagiakan bagi seorang ibu yang penyayang....macam sayangsayang ibu!

sayangsayangibu said...

yup memang seronok bersama keluarga..tp bila ibu naik angin
habislah...